| Alexakos a întrebat:

Pt ce sunt de folos ipad-urile si tabletele pc? ce rost au?

si cum de poti vedea tv, citi ziare, jocuri si ce altele mai face? platesti un abonament de internet si tot ce folosesti sau descarci pe el platesti pentru fiecare produs?

incerc sa inteleg si eu rostul acestor tablete.

11 răspunsuri:
| Gagicaru a răspuns:

Zi-mi ca nu te-ai nascut ieri sau esti cumva de la tara?

| Andrei07565486 a răspuns:

Tabletele, ipad-urile sunt un fel de telefon mai performant, in care ai totul inclus, si nu pentru acele aplicati platesti doar tableta sau ipad-ul acum depinde de cat te tine buzunarul, si ca sa iti dau un raspuns concret, aceste lucruri sunt luate pentru a arata ca dispui de bani, de fite,. acum depinde si de persoana care le foloseste, sper ca te-am facut sa intelegi, am vb pe limba tahee hee

| MaPlictisesti a răspuns (pentru Andrei07565486):

Adica, cei care folosesc smatphones si tablete sunt niste fitosi, nu? rolling on the floor frate, de unde veniti? mai sunteti multi?

| Andrei07565486 a răspuns (pentru MaPlictisesti):

Aceste lucruri sunt luate pentru a arata ca dispui de bani, de fite ", exemplu: ai 17 ani si ai deja luata prima tableta, zi-mi la ce iti foloseste aceasta tableta pentru aceasta varsta? Daca ar fi un om cu functii inalte, las` mai fi inteles,. Ps : Mai sunte-ti oameni asa de p****i, trebuie sa explic la fiecare in partelaughing) ps2: tu pentru ce ai avea nevoie de o tableta? raspuns : pentru ati monitoriza mai bine sireturilelaughing)=\)))

| Alexakos explică (pentru Andrei07565486):

Sunt perfect de acord cu tine... nu ai ce face cu o tableta la varsta asta. eu cel putin nu pot sa vad tableta de folos de pe acum. am 19 ani si sincer daca ar fi sa primesc una cadou nu stiu ce as face cu ea. cred ca ar sta numa acolo. am mai vazut si la mare (in grecia) oameni cu tablete. au vazut si astia pe la CIA si FBI cu tablete si acum cumpara si ei sa se dea mari. din cate am vazut si am citit tabletele sunt ceva intre telefon si calculator. eu unu prefer sa am un telefon ca fac mai multe si un laptop ca iar fac mai multe. nu se compara tableta cu ce face telefonul si nici cu ce face calculatorul. ok imi spuneti ca face aproape orice face un calculator insa nu chiar. mai ales memorie si altele. nu sunt de moda veche insa sunt totusi realist. imi plac tehnologiile insa cu masura. acum daca apare un rahat de gadget il iau si eu chiar daca nu am nevoie de el? doar ca sa fiu tendri frendi?

| MaPlictisesti a răspuns (pentru Alexakos):

Daca voi n-aveti nevoie, asta nu inseamna ca e valabil pentru toata lumea... ce faci pe telefon si nu faci pe tableta? laughing

| Alexakos explică (pentru MaPlictisesti):

Nu ma intelege gresit nu ma cert cu tine dar spune-mi te rog cati ani ai si ce faci cu o tableta la varsta asta?

| MaPlictisesti a răspuns (pentru Alexakos):

N-ai cum sa te certi cu mine si nu te inteleg gresit, dar nu mai aruncati cu pietre happy am 31, nu folosesc tableta, prefer laptop-ul (in file, e o chestie e de nevoi si preferinte), iar cand n-am nevoie de el sau chef sa-l car, folosesc telefonul. am destui prieteni care au tablete si le folosesc destul de des. pana la urma, sunt gaget-uri multimedia. evident nu te obliga nimeni sa-ti cumperi happy, iar ultimul motiv pentru care ai face asta r fi doar ca sa fi la moda happy oamenii astia, chiar scot tot din ele si chiar le folosesc (inlusiv la munca ). Personal, ma bucura faptul ca evolutia e destul de rapida si ca, atat telefoanele, cat si tabletele urmeaza a fi doate cu procesoare quad-core (vezi nVIDIA tegra 3). Unii-s dependeti de tehnologie, fie pentru fun, fie pentru munca, Cheers

| MaPlictisesti a răspuns:

Pentru mobilitate, la fel ca laptopurile. nu trebuie sa platesti abonament la internet special pentru tableta. fie ca sunt tablete Apple sau cele care ruleaza sistemul de operare android, beneficiaza de aplicatii gratis sau cu plata. te poti conecta prin wi-fi si poti citi ziare ca pe orice alt pc, consola, telefon, etc

| tinka1 a răspuns:

Eu am si laptop si calculator, acum am si iPad.Cel mai mult imi place ipad-ul. Iata daca vrei dimineata sa te uiti ce e nou pe instagram, facebook etc. ( depinde ce te intereseaza ) foarte repede se aprinde ( timp de 2-5 secunde ). Imi plac sa privesc filmele pe ipad este calitatea super ( ipad 4 si mini sunt cele mai bune ). Doar ca cel mai mare minus este ca nu functioneaza programele/site-urile care au nevoie de flash player. Sper ca te-am ajutat.