| ingerashpierduth a întrebat:

Pt cei care ati cumparat revista Bravo numarul 11 va rog frumos imi puteti da si mie interviul cu Miley? Va rog frumos din tot sufletulbig grin
ajutati-ma va rog.Chiar am nevoie de el!
Ofer fundita

Răspuns Câştigător
| BiscuitexD a răspuns:

Hmm. sa vedem :
Bravo: S-au terminat filmarile pentru "Hannah Montana". Cum a fost despartirea de personajele tale?
Miley Cyrus: Dificila. Ne-am strans cu totii din echipa si am sarbatorit. Insa nu eram prea fericiti...
Bravo: Care parte a serialului ti-a placut cel mai mult?
Miley Cyrus: Primul sezon, eram la inceput, totul era nou...
Bravo: Ti-ai schimbat look-ul in ultima vreme.
Miley Cyrus: Da, Hannah a crescut, este mult mai matura. Am aparut si in " The Last Song", dar si in cel mai recent videoclip, total schimbata.Era nevoie de o schimare de look.
Bravo: Apropo de film.Acesta a fost primul proiect important dupa ce ai jucat in serial. A fost dificil sa iei decizia de a juca in film?
Miley Cyrus: La inceput am fost putin intimidata pentru ca era un pas mare pentru mine.Si am fost emotionata pentru ca voiam ca "The Last Song" sa fie complet diferit fata de ceea ce faceam in "Hannah Montana".
Bravo: cum a fost trecerea de la un personaj haios la unul total diferit si foarte serios?
Miley Cyrus: A fost mai greu decat orice am facut pana acum. Nu exista nicio cale de a fi mereu Miley cea zambareata pentru ca trebuie sa faci si roluri mai grele. Dar cred ca am mai multe in comun cu Ronnie decat cu Hannah Montana sau cu Miley Stewart. Cred ca este important sa faci roluri provocatoare, dar si sa-ti placa.
Bravo: Cum ti s-a parut rolul lui Ronnie din "The Last Song"?
Miley Cyrus: Un pic amar... Multi copii trec prin despartirea parintilor si aleg sa stea cu unul dintre ei sau au parte de o experienta tragica, precum moartea unui parinte. A fost dificil de interpretat.
Bravo: Cum a fost sa joci alaturi de Liam Hemsworth?
Miley Cyrus: A fost foarte distractiv, m-am simtit bine in compania lui.De aceea am si ramas impreuna, pentru ca imi ofera liniste. Este un tip mai mult decat OK!
Bravo: Ce urmeaza in cariera ta?
Miley Cyrus: Am ceva propuneri si urmeaza sa ma hotarasc ce voi face. Ce e sigur e ca nu ma mai intorc la " Hannah Montana"!

Lectura Placuta!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mno ai primit raspunsurile...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mno ai primit raspunsurile...sad

| boomerang_9620 a răspuns:

Ultimul numar care il am eu e nr 10.si nr 11 apare pe 01.06.2010...asta daca il vrei pe cel de anul acesta. daca vei specifica exact anul atunci voi sti cu ce sa te ajut.