| RaduManole a întrebat:

Pt cei care fac Parkour:Vreau si eu sa incerc sa fac o miscare de Parkour...baieti.care ziceti voi ca e cea mai usoara? dar vreau ceva si spectaculos. nu foarte -de exemplu Front Flip imi iese in apa (de la inaltimea apei) de pe loc imi iese pe jumatate---iar BackFlip nu imi iese de loc big grin voi ce ziceti? e ceva mai usor ca FrontFlip dar care sa o fac pe strada.;. sau ma rog -- prin oras? Funda+vot big grin Va rog eu mult

Răspuns Câştigător
| KenJi a răspuns:

Side flip este cel mai usor si se invata repede, iar pentru front flip degeaba il dai in apa ca nu se vede aterizarea, daca il dai la nivelul solului cazi 100%. E mult mai greu frontul decat side-ul asa ca trage tare la side si app ala nu e parkour e free runningwinking

2 răspunsuri:
| Drax a răspuns:

Încearcă să faci FF pe o saltea. Fă un pas în spate, şi apoi fă-ţi puţin avânt şi sari. În oraş poţi să faci Wall Run. E uşor şi dă şi bine laughing! Dacă mai ai nelamuriri dă-mi un PM! O zi bună!

| fansollo22 a răspuns:

Incepe cu ceva simplu gen Cat Leap sau cateva miscari sa iti dezvolte agilitatea si flexibilitatea dupa aceea front si back flip.