| nikolettta a întrebat:

Pt cei care s-au uitat la romanii au talent:
1.Cum vi se par cei calificati in finala?
2.Pe cine ati fi ales dintre akikai si michael?
3.Pe cine ati mai fi vazut in finala in afara de cei 6?

12 răspunsuri:
| Dianaa14 a răspuns:

2.pe michael
3.pe catelusa, pe batranul acela cu vocea frumoasa
1.e bine.
Dar tu?

| RappaDanny a răspuns:

Eu nu am treaba cu cine a intrat, pentru ca pana la urma oricine merita o sansa, dar vreau sa iti raspund la intrebarea 2.
Eu sunt de parere ca cel mic avea talent; iar cei de la akikai, e antrenament nu talent. Sper ca am spus totul prin asta.

| ASIGURATORUL a răspuns:

Nu prea mi se pare ok, cel putin din punctul meu de vedere. Dintre cei 2 l-as fi ales pe Michael. Dupa opinia mea finalistii ar fi fost: Cristina si Alina, Michael, si cuplul cu magia(sub apa).

| IateyourCookie a răspuns:

1. unii gen:balance, sotii luca etc nu imi convine ca au intrat in finala
2. nu stiu ce a fs in capul lui andra de ia ales pe aia ( akikai).Mie mi s-a parut ca michal a fost muult mai suuuuuper. eu pe el l-as fii ales

| fu210ass a răspuns:

Sincer sa fiu nu cred ca mai conteaza foarte mult finala pentru ca deja il vad castigator pe Narcis Iustin Ianau... A uimit o tara intreaga.

| Irw a răspuns:

Buna!
1.Dupa parerea mea sunt bine, dar cei de la akikai nu prea mi s-au parut interesanti.
2.Pai pe Michael.
3.Eu l-as mai vrea in finala si pe Robo, care o sa fie vinerea viitoare happy, mi se pare chiar foarte talentat!
Oricum, felicitari tuturor celor care au ajuns pana in finala si bafta in continuarewinking
Pa, pa!

| cristianorudi7 a răspuns:

Pe valnetin paun l-as fi ales 100%

| Yourtruelove a răspuns:

1.Sunt foarte talentati mai ales Adrian TuTu care a fost numit de catre juriu Eminem de Romania
2. Akikai

| Flöricicä a răspuns:

1.Este bine.Pana la urma publicul a ales asa. Juriul si el si-a facut treaba!
2.Alexandru Imre.El avea talent cu adevarat! grupul Akikai nu are talent, are antrenament.Este de apreciat tot ce ei pot face dar, Dupa cum spune si numele emisiunii, trebuie sa ai talent.L-am si vazut pe Alexandru cat de emotionat era cand Andra trebuia sa aleaga.Acum nu se mai poate face nimic, dar ma bucur ca baiatul este optimist.Cum a zis el :Bafta grupului Akikai in continuare!
3.Eu cred ca mai merita sa mearga in finala si:Malita Eduard si Bianca Onita(cuplul cu numarul de magie),Bernadette Szep si catelusa Vanda, Titanii Funky Fresh, Sandu Ana Maria.

| nikolettta explică:

Eu l-as fi vazut pe michel pentru ca asa cum a spus si Mihai Petre e talent in stare pura, iar pe langa cei calificati as mai fi vrut sa intre in finala si domnul avocat si veveritele vesele(placerea vinovata a lui M.P.)

| Bailey a răspuns:

1. pai eu nu i-as fii ale pe akikai sau pe batranii aceia care se invartlaughing.
2. Pe michael logicwinking
3. Pe catelusa vanda, trupa trouble...erau multi care meritau mult mai mult sa ajunga in finalawinking:X

| lolly_3072 a răspuns:

Unii merita altii nu.
de exemplu eu l'as fi ales pe alin imre pentru ca el nu a muncit cu nimeni, a exersat singur singurel si a ajuns pe propiile sale forte in semifinala!
akikai n'au facut mare lucru diferit.
si eu sincer l'as fi ales si pe paun a dansat super taresmug
siii ma bucur ca l'au ales pe tutu adriansmug
dar nu'mi convine sa mearga in finala aia cre s'au invartit de 400 de oriraised eyebrows.straight face