Da oricum poate imi dai stupid dar nu e bine sa lasi id si sa ne batem joc de el a mai fost o intrebare cu un numar si a spus ca e fraier si sa sters intrebarea
Sa nu crezi, daca-i faci id-ul public, ca il afecteaza prea tare!
banuiesc ca te-a suparat cu ceva de vrei sa te razbuni!
dar stii:"razbunarea este arma prostului"si nu cred ca vrei sa fi considerata "proasta"!
mai bine ignora-l, si ai sa vezi ca e mai bine si pentru tine...si pentru el!
Vai vai... a sti k il bag in lista si ii spun k tu ii faci reclama la id si ce ai mai spus tu aici... Da totusi de ce nu sa sters inca intrebarea asta stupida
Suntem toti aici sa impartim problemele sa gasim fiecare o rezolvalre, sa venim cu raspunsuri nu sa vi cu tampenii din astea. Daca ai chef sa faci misto de cineva spune`le prietenilor sau cui vrei tu. Nu te supara dar chestiile astea sunt aiurea! pa pa
După denumirea ID-ului pare genul de insectă ce nu merită să-i iei luciul strivind-o. De asemenea nu-i bine nici să te pui cu prostu' că are mintea odihnită. În altă ordine de idei, nu o să mă iau de domnu' mafiot, poate mă amenință cu gașca lui de cocaroacheriemo cu obligația de a viziona scene de sinucidere pe ritm de manele mixat cu rock de nebuni.
afrodita3333 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Changes întreabă: