Da, port numele de Constantin.
La multi ani sarbatoritilor de azi! sa fi-ti sanatosi, iubiti si sa aveti parte numai de bucurii!
Da, port numele unei sfinte, Elena, iar cu ocazia asta doresc si eu sa le transmit "La multi ani!" celor ce astazi isi sarbatoresc ziua de nume.
Buna! Da si anume MIHAELA!, pe aceasta cale urez si eu tuturor celor ce poarta numele de Sf.Andrei/Andreea un sincer La multi ani!, Numai bine! Jessy
Sarbatoritilor de astazi: Sa fiti iubiti, fericiti si sanatosi!
Petreceti astazi, dar pastrati'va si pentru maine, ca e Ziua Nationala.
Eu port numele de Mihaela. Iar la mine e si 2 in 1 (zi de nastere + onomastica in zile consecutive).
Al doilea prenume al meu este Andreea. Din pacate, nu pot fi fericita deoarece miercuri bunicul meu a murit, vineri l-am inmormantat... multumesc celor care au urat La multi ani tuturor Andreeilor. La multi ani si din partea mea tuturor!
Azi e ziua mea de sfantla multi ani mie si tuturor celor cu nume de Andreea /Andrei
Si app.ma cheama si Andreea si Elena...La multi ani tuturor celor care poarta numele ANDREEA SI ANDREI
Pe mine ma cheama Andrei, multumesc si La multi ani tuturor celor care mi-au furat numele .
emy întreabă:
Sufletzeliubit întreabă: