Un taximetrist in Bucuresti avea ca pasager un american.Trec pe langa o cladire.Americanul:In cat timp s-a construit cladirea aceasta? Taximetristul:In cinci ani.A:A, pai la noi era gata deja in 2 ani, stiti noi avem o tehnologie mai avansata.Trec pe langa alta cladire.A:In cat timp s-a construit aceasta cladire? T:In doi ani.A:La noi era gata deja in 2 luni.Trec pe langa alta cladire.A:In cat timp s-a construit aceasta cladire? T:Nu stiu, ca azi de dimineata nu era aici.
Albanezii, după lungi ani de studii, documentări şi cercetări, reuşesc să construiască primul lor avion, dar care la primul lui zbor se prăbuşeşte. Jale mare, doliu naţional şi ziarele din întreaga lume apar cu următoarea ştire pe prima pagină:
"Primul avion construit de albanezi s-a prăbuşit. În viaţă, din întreg echipajul, a mai rămas numai fochistul!"
1. La maternitate 2 nou nascuti [fata si baiat] stateau de vorba
Baiatul : -Care e diferenta dintre noi baietii si voi fetele?
Fata: Stai sa plece asistenta si iti arat.
...pleaca asistenta.
Baiatul : decii?!
Fata da jos patura si zice : Vezii? Noi fetitele avem sosetele roz
2. O pasare vede pe strada o firmitura, se duce sa o ia, din spate venea o masina si da peste ea.
De mila soferul o ia acasa
O pune intr-o colivie ii da mancare, apa.
Cand se trezeste pasarea [ inconstienta] zice: Te pomenesti ca l`am omorat pe`ala cu masina.
Apai stii ceva :-l?
Tu chiar nu ai simtu` umorului .
Cresteti-ar flori pe pervaz! =]]
Uite unul: odata au mers 2 tineri casatoriti in vizita la parintii baiatului. Fata s-a asezat jos.nemai putand a tras un "vant" atunci tatal baitului a zis: Labus![cainele], simtinduse usurata fata mai trage unul, iarasi: Labus pleaca d ekaolo!, Apoi fata mai trage din nou unul, la care vine si replica: Labus pleaca de acolo ca se caca pe tine
Asta e cel mai bun banc citit vreodata de mine:
Cativa reporteri de la TV merg intr-un sat pentru a face un reportaj despre cum isi petrece ziua baciu' Ion.Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
-Dimineata ma scol si trag un pahar de palinca...
-Stai, baciule.Nu e bine sa afle toata tara ca bei de la prima ora.Spune ca citesti ziarul...
-Na,atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa manance, dupa care mai citesc inca un ziar.Pana la pranz lucrez in atelier, timp in care mai citesc vreo doua-trei carti.La masa mai citesc vreo doua reviste,iar seara adun iosagul de pe camp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10.cand inchide biblioteca,mergem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie.
P.S.:eu m-am chinuit sa ti-l scriu, ca era dintr-un ziar.
Mincinoas-o
vezi ca din urs ajungi pinochio
te-ai chinuit sa-l scrii, tu fata buna
Copiii folosesc 2 substante cu care dau pagina (de la carte, caiet.etc.):1 e salivici(baga degetul in gura si apoi dau pagina) si a 2a e mucinici (baga degetele in nas si apoi dau pagina) funda?