| MonicutZZa a întrebat:

Puteti sa-m spuneti un banc bun? Please! Mi-a pierit chefu'! merci:*

13 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Sotul pleaca la mare in concediu, urmand ca sotia sa ajunga si ea peste cateva zile. Ajuns la hotel, seara ii scrie sotiei sale un e-mail, dar scrie gresit adresa si mesajul ajunge la vaduva unui preot care decedase cu o zi inainte. Aceasta, dupa ce parcurge speriata e-mailul, scoate un urlet si lesina. Vrand sa afle ce a putut provoca lesinul, rudele se uita si ele pe monitorul calculatorului: "Draga mea sotie, am ajuns cu bine si tocmai m-am cazat. Totul e pregatit pentru sosirea ta de maine. P. S.: Vai, daca ai sti ce cald e aici!"

| Rizer a răspuns:

Un popa dupa ce a vazut ce poate un pc s-a gindit sa-si usureze munca asa ca si-a adunat enoriasii
-baieti trebuie sa stringem bani pentru un pc
si-a tras popa un pc de moare lumea, a bagat pe el toate slujbele si bineinteles un program care stabilea pedepse in functie de gravitatea pacatului
dupa ceva timp apare o tipa coool
-parinte am pacatuit
ce pacat?
-preacurvie
-cind?
-acum 5 zile
butoneaza popa pc baga pacatul baga data si ii spune tipei
-grav 25 matanii 25 rugaciuni
dupa 2 zile apare tipa iar
-parinte iar am comis pacatul
-cind
-acum 2 zile
baga popa datele si ii spune
-50 matanii 50 rugaciuni
a doua zi vine tipa iar
parinte iar am comis-o
-cind
-acum 2 ore
baga popa datele se uita si zice
stii ceva fata tatii du-te si mai ia si-o m---e ca mie imi da cu virgula

| iuliana21 a răspuns:

O blonda la cina impreuna cu sotul : " Auzi iubitule, mi-a spus un coleg azi la serviciu un banc cu blonde. am ras de era sa cad din pat

| Annitu a răspuns:

Un inculpat in sala de judecata se enerveaza pe judecatoare si o injura: "Sugi pe...".

Judecatoarea ii spune: "Afara!", la care inculpatul raspunde: "Nu, aici, sa vada toata lumea!

| chitz_6355 a răspuns:

Sotul se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta lui
- Asta pentru ce a fost nevasta?
- Ce-i cu numele asta Laura Jonson scris pe biletul asta?
- A... E un cal pe care am pariat la curse.
A doua zi, se trezeste cu o tigaie si mai zdravana in cap decat cea de ieri.
- Asta pentru ce a fost nevasta?
- Te-a sunat calul!happy

| Leea1234 a răspuns:

Stresat de responsabilitati, de campania electorala si de o casnicie care s-a prelungit deja peste masura, Tariceanu cauta o curva de meserie, sa se mai relaxeze si el un pic.
Prietenii de SPP ii gasesc trei exemplare: o blonda, o bruneta si o roscata.
Tariceanu ii spune blondei: - Sunt Prim Ministrul Romaniei si Presedintele Partidului Liberal. Cat m-ar costa sa ti-o trag?
Blonda ii raspunde: - Sunt o blonda de lux si lucrez cu 300 Euro/ora.
Tariceanu o inteaba acelasi lucru si pe bruneta, care ii raspunde:
- Sunt o bruneta focoasa si lucrez cu 200 Euro/ora
In fine, ajunge si la roscata, care-i raspunde:
- Domnule Prim Ministru, daca reusiti sa-mi ridicati fusta la nivelul preturilor actuale, sa-mi coborati chilotii la nivelul contului meu din banca, sa-mi prezentati o pe**a
sculata la nivelul costurilor gigacaloriei si, mai ales, daca puteti sa ma faceti din vorbe asa cum ii faceti pe alegatori, atunci pe cuvant ca nu va iau niciun ban!

| DeeaPustoaica a răspuns:

Je m'appelle Vasile Mure
Je veni de la padure
Je gasi nevasta-n pat
Se randez cu-n alt barbat
Quand je preparai ciomagu'
Mon amie sarise gardu'
Il tombeau dans la urzici
Sur son c*r numai basici!

| cotzobel a răspuns:

Un cetatean taia lemne, iar cand lovea cu toporul zicea: "La naiba ca nu l-am nimerit".
La un moment dat pe langa el trece un preot care il aude si ii spune: "Mai omule, nu mai zi asa ca o sa se intunece ceru si Dumnezeu o sa te trasneasca cu un trasnet", apoi pleca.
Cetateanul nu-l lua in seama si continua sa zica: "La naiba ca nu l-am nimerit".
Nu dupa mult timp ceru se intuneca si un trasnet il loveste pe preot. Dintr-o data in cer se auzi o voce puternica: "La naiba ca nu l-am nimerit"

| larisa_6959 a răspuns:

Un puşti vine revoltat de la şcoală şi îi spune tatălui sătu că acolo îl pun să înveţe numai inutilităţi. Tatăl îl întreabă uimit:
- Cum adică?
- Păi la istorie ne pune să memorăm nişte ani: 1848/1877-1878/1907/1944/1989. Cică sînt importanţi!
- Altceva...
- Păi la geografie tot aşa trebuie să reţinem tot felul de denumiri, ca de exemplu: Carpaţii "Scurburii", Strîmtoarea "Fosfor" şi Dardanele, de parcă mi-ar folosi la ceva chestiile astea! Dacă mă întrabă careva merg repede la un Internet Cafe, dau search pe Google şi aflu... simplu, nu?
- Da, fiule, da' să zicem că ieşi şi tu cu o fată, şi cum vă ţineţi voi aşa, de mînă, ea te întreabă ce înălţime are vîrful Chomolugma?
- Nu-i problemă! Merg repede la un Internet Cafe, că-i deschis non-stop, dau search pe Google, aflu şi mă întorc să-i spun...
- Da, da' peînă te întorci tu să-i spui că are 8848 m s-ar putea să o găseşti ocupată!
- Cu cine?
- Păi, tot cu un prost aşa ca tine, da' care are laptop!

| sw33t13ang3l a răspuns:

Un cuplu era in vacanta in Pakistan.
La un moment dat, fiind la cumparaturi, au intrat intr-un mic magazin de sandale.
Din interior au auzit pe cineva cu accent
pakistanez zicand:
- Strainilor! Va rog, intrati! Poftiti in umila mea pravalie! Cei doi au ascultat indemnul.
Pakistanezul le spuse:
- Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati. Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului. Sotia era fascinata de relatarea pakistanezului, dar sotul ei simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un
maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator:
- Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta?
Pakistanezul a replicat :
- De ce nu le incerci si ai sa vezi singur?
Ei bine sotul, dupa ce s-a consultat un pic cu sotia, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce. Imediat ce si le-a pus in picioare,
privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a
impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga cu nerabdare de pantalonii tipului.
In tot acest timp pakistanezul zbiera, cat il tinea gura :
- LE-AI PUS INVERS! LE-AI PUS INVERS!
rolling on the floorrolling on the floorlaughing

| Nikoleta1997 a răspuns:

- Cum te numesti? intreaba invatatoarea.
- Mohammed…. raspunde copilul.
- Aici suntem in Franta, nu exista Mohammed. De acum inainte numele tau va fi Jean-Francois, ii raspunde invatatoarea.

Seara, ajunge Mohammed acasa.
- Cum a fost prima zi de scoala, Mohammed? il intreba mama.
- Numele meu nu este Mohammed, suntem in Franta, iar numele meu, de acum inainte, este Jean-Francois.
- Aoleu, iti este rusine de numele tau, vrei sa iti faci de ras parintii, mostenirea ta, religia ta?
Sa iti fie rusine Mohammed! dupa care ii trage o mama de bataie.

Apoi mama il cheama pe sotul ei, pentru a-i trage si acesta o mama de bataie.

Merge a doua zi Mohammed la scoala. Cand il vazu invatatoare cu atatea vanatai pe el, il intreba:

- Ce ai patit micutul meu Jean-Francois?
- Ei bine, doamna invatatoare, la nici doua ore dupa ce am devenit francez am fost atacat de doi arabi!…

| Nikoleta1997 a răspuns:

Un ziarist american ii ia interviu unui batran texan, trecut de 80 de ani.
La un momentdat reporterul:
- Dle, stiti ca pentru prima data in istorie America are un presedinte negru?
- Fugi dom’le de-aici…. e imposibil…
- Nu serios…
- Hai dom’le lasa-ma in pace…traim in America si asa ceva e imposibil…
- Uitati ziarele ce titluri au: New York Times - "Barack Obama - Primul presedinte de culoare de la Casa Alba", Washington Post - " Pentru prima data un cetatean de culoare ajunge presedinte" …
- Extraordinar…e incredibil…tare mandru trebuie sa fie stapanul lui…

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

On om se duce la doctor si doctorul ii spune sa se spele imprealabil si el spune:daca nu are imprealabil poate sa se spele in lighean