Micul Dejun
-O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de grapefruit neindulcit
-Doua oua fierte sau prajite in putin ulei de mazline
-Doua feli de sunca presata sau parizer slab, de pui
Pranz
-O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de grapefruit neindulcit
-Carne slaba de pui sau peste fiarta, la cuptor s-au la gratar
-O salata fara sos
Cina
-O jumatate de grapefruit sau un pahar de suc de grapefruit neimdulcit
-Carne fiarta de pui sau la gratar
-Legume pe sarurate, dar in afar de cartofi, porumb, mazare uscata, soia
Inainte de culcare
-Un pahar de lapte degresatsau suc de rosii
fundita te rog frumos te implorrr
Pai eu o urmez pe asta Dimineata cate 3 prune si niste cereale cu lapte, la Pranz un Pahar de otet cu extract de mere si cu niste paine prajita, dupa masa ciorba de legume iar la cina un pahar de lapte cu cacaua si apoi 2, 3 piersici... tine-o pe asta care ti-am ziso 2 saptamani si vei slabi garantat
Eu...deci sa o luam incet. Fara dulcuri si grasime, doar in cantitati foarte mici. Consuma mai mult salete, branzeturi si cel MULT 2 felii de paine pe zi. Dimineta ar trebui sa manaci branza cu rosii, un sandvis, cereale cu lapte, peste la conserva cu ceapa, ceva fara grasime, la pranz o salata( de vinete, orientala, boeuf etc), un aperitiv, ceva cu cruditati si seara un iaurt, un baton de cereale, ceva f. usor. Important e sa nu mananci dupa ora 6 seara. Si intre mese 1-2 patratele de ciocolata sau ceva pregatit in casa daca chiar nu te poti abtine desi ar fi bine sa nu mananci intre mese. Si, in sfarsit toate acestea trebuie asociate cu multa, multa miscare( alergat prin padure, prin parc, sarit coarda, mers cu bicicleta, cu rolele, cel putin 30 de min) Succes!
Uite id-ul meu coolgabrielle_2007 sa imi spui daca merge!
Daca vrei sa slabesti sanatos si fara probleme, am eu reteta f buna, dar nu te astepta sa slabesti peste noapte dureaza cateva luni.Inf suplimentare la 0748265997 Mihai.