Mda am auzit si eu vestea de la stiri si de la www.rimel.ro chiar imi pare rau pentru ea era o cantareata faina:(
De ce? si-o fac cu mana lor! era constienta de consecinte, nu? atunci de ce continua? pentru ca asa se simtea bine! asta e! nu merita nicio parere de rau, ea a luat supradoza nu a obligat-o nimeni sa o ia! asa ca nu o mai plangeti atat
Stiu ...Amy, saraca de tine. Imi pare asa de rau . Cand am vazut stirea si cadavrul am crezut ca nu este adevarat . Am izbucnit in plans ...R.I.P Amy Winehouse. Inca sunt ea mai mare fana a ta! te iubesc
Rip Amy.
Dar ati auzit de vorba asta: ce isi face omu cu mana lui ii bun facut!
Iar cei ce zic ca nu merita nici o parere de rau, sunt putin rautaciosi in opinia mea.
Si recunosc, era o betiva, o mizerabila, o vai de capul ei dar avea o voce foarte buna.
Si pana la urma, cine suntem noi s-o judecam?
Asta nu e treaba noastra!
Dumnezeu s-o ierte!
Mda.imi pare rau c-a murit cred ca merita sa moara pai la fiecare concert o vedeai beata lesinata.la ultimele concerte.era sa cada pe jos.eu nu as mai fii dat bani pe un bilet la un concert a lu` amy.in fine a murit la 27 de ani. trebuia sa moara si ea pe la 40-50 cel putin.in fine RIP amy nu te vm uita!