anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Re all care stie cum as putea slabi, nu repede(5-6k sau mai mult pe saptramana) pentru ca aceste incercari sunt daunatoare pentru sanatate, 1-2k sau mai putin pe saptamana daca se poate, am 50k la 12 ani, si toata lumea zice ca sunt gras, m-am ingrasat pentru ca am unghii incarnate la ambele picoare si n-am putut face spot, dar acum mi-a trecut si e greu sa slabesti, funda la ideea care functioneaza la 2-3 saptamana de incercari

7 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Daca ai 12 ani joaca fotbal cu colegii in curtea scolii sau afara alearga si joaca-te cat mai mult.si mai lasa ciocolata si dulciurile ca vine iarna mai bine mananci fructe ca vine sezonul portocalelor :X (pe care eu le ador) si daca nu stai departe de scoala nu strica sa vii pe joswinking

| Deea a răspuns:

Pfff nasol atunci. N-ai decat sa ti dieta...sau sa nu iti pese ca zic altii ca esti gras. Am un prieten care e cam foarte gras dar are o prietena de te da gata.

| Ballet a răspuns:

Alergare, ciclism, flotari, inot. Cele mai bune sporturi. De asemenea o dieta echilibrata. Daca faci macar 1 ora pe zi dintre sporturile de mai sus si mananci sanatos vei vedea ca vei slabi 5-6 kghappy

| Ady00pk a răspuns:

Alergare, tractiuni, flotari.
De vina nu a fost problema unghilor tale, ci faptul ca ai mancat numai prostii.
Mananca: Lapte, albusuri de ou, carne:vita, peste, piept de pui(fara piele), legume multe, fructe
Incearca sa imparti mancare in 6 mese pe zi.
Bafta

| Melody a răspuns:

Iti recomand pilates: http://www.youtube.com/results?search_query=pilates+exercises&aq=5

Dar cu moderatie, la varsta ta.

Incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 seara. Cam greu, stiu, opteaza pentru un iaurt sana. Si cat mai putina paine. Painea neagra e mai sanatoasa si nu ingrasa.
Doi litrii de apa pe zi. Si sport, poti alerga in fiecare zi 15, 20 minute, daca nu afara ca e frig, atunci in casa, pe loc.

Bafta!

| DaDuSH a răspuns:

Faza e problema cu unghiile, nu pot da cu piciorul in minge, am dat o dara dar... nu cred ca vrei sa stii cum m-am simtit, era sa cad pe jos in sala de sport

| ella_7332 a răspuns:

cunosc pe cineva care in 2 saptamani a slabit 12 kg urmand urmatoarea cura pe baza de fibre :

carne de pui, porc, vita [ prajita, fripta, fiarta ] cat cuprinde

oua [ ochi, omleta, fierte ]

max 2 l apa pe zi

3 castraveti acrii pe zi

supa, formata din : apa+carne+un varf de sare

PS : FARA ZAHAR

1 cafea/ zi [ fara zahar]

far dulciuri, suc sau chestii din astea

Foarte important : nu ai voi nici macar o frimitura de altceva, decat doar ce este scris mai sus

este o reteta pe care o folosesc cei de la NASAwinking

la inceput pare o gluma avand in vedere ca poti manca, cata carne doresti, dar vei vedea rezultatele cu sigurantawinking

SUCCES!

Funda? smug.