Întrebare recomandată | Robu_Cosmin_1992 a întrebat:

Recent a aparut si un proiect cu revista scolii, iar eu ar trebui sa vin cu propuneri, idei. Are cineva idei cu rubrici si sectiuni? Multumesc.

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Poezie,proza,umor scolar, cuvinte intelepte, caricatura zilei.muzica generatiei noastre,sugestii de excursii,noutati stiintifice,turul librariilor, muzee celebre, pasiuni, sfatul medicului, adolescenta.

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fa o rublica cu un top 3 "Cei mai iubiti profesori".

| komi1340 a răspuns:

O propunere ar fi sa pui bancuri si glume si noua la scoala asa ni sa cerut si am loat un 10 happy

| Squirrelllllll a răspuns:

Cauta ceva ce va place(la toata clasa)
si cara sa fie si util sa le plaga si profilor asta asa ca sa fie un plus... faceti un colt verde pe undeva cu multe flori si un agvariu cu pesti ceva...

| Prezidentul a răspuns:

Ati uitat mai sus de "stiati ca...", unde fiecare elev ar putea venii cu o idee happy

| CoquineNoire a răspuns:

Sa scrii cine se mai cotaie in baia scolii.
nu uita de titlul de cancan SOC SOC SOC!

| RobbyPh a răspuns:

Ar trebui sa faceti un studiu gen cat poti rezista fara telefon happy Ar fi ceva interesant zic eu happy

| Daalalifnuunalif a răspuns:

Buna, consider ca ar trebui, sa dai la publicatie, o rubrica, in care ai putea sa strangi semnaturile colegilor tai, in care sa faceti o mica cerere, in care sa cereti sa se invete atat din partea voastra a elevilor, cat si a profesorilor, o noua materie, in care sa se invete Omenia. Nu crezi ca este buna rubrica?

| ZaraZaraPerlin a răspuns:

Despre prietenie, poezii, scoala pentru copii.