| Tigrilă a întrebat:

Respectu meu pentru Admini TPU ca sterg intrebarile despre Manele o. O daca se poate stergeti si contul la cocalari! dovada ca TPU nu e o comunitate de manelisti si inculti bravo happy

6 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Nu este corect pentru ca fiecare are diferite gusturi

| Floreenofficial a răspuns:

Nu subscriu la ce a scris adriangabor 92!
sunt de acord cu tine! sa ne lase in pace cocalarii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa te dezamagesc. E plin de inculti, sint inculti la greu chiar.

| rey a răspuns:

Pai, imparti oamenii dupa niste criterii foarte... inutile, adica fiecare are liber arbitru, bine nu pot sa recunosc faptul ca in orice e un sambure de adevar dar ma straduiesc sa nu recunosc asta.
Si eu sunt rocker si nu am nimic, cu cocalarii, au clasa lor sociala, dar fetitele si baietii cu Laddy Gaga, Hannah Montana si chestiile astea ma dezgusta mai mult ca orice, astia cred ca sunt mai cocalari... fac astea pe banii parintilor(haine chestii). si asculta o muzica fara sens.

| BackAgainToTPU a răspuns:

Neata! (sunt constienta de ora, draga)

Nota: laughing

Raspuns:Ideea e ca prin intrebarea asta(sau mai bine zis afirmatia) se vede din raspunsuri(mai bine zis comentarii la afirmatia ta) care e manelist, si care nu. Cei care vor spune ca nu e ok, si sa nu mai judeci oamenii asa vor fi ori manelisti, sau unii din 0. 1% din oamenii corecti 100%. Care vor spune ca e ok sigur nu sunt acei inculti.

Pa-pa!

| Anileda a răspuns:

De unde pana unde spui tu ca manelistii sunt inculti? uite ca eu sunt manelista si sunt culta ...multumit?

Întrebări similare