| Timee೩ a întrebat:

Rock sau House?

46 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

House

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Am scris rock, dar mi-au schimbat admin straight face

| hummer24 a răspuns:

Aman 2

| Șosețică a răspuns:

Rock \m/

| NoNaMe_7575 a răspuns:

House

| Doloresidk a răspuns:

Ambele big grin

| Francesca17 a răspuns:

Rock!

| Shiver a răspuns:

Amn2

| VLΛD a răspuns:

House

| DeathTheKid a răspuns:

Rock...dupa parerea mea melodiile house din Romania sunt doar niste manele deghizate, iar acum toti cei carora le era rusine sa spuna "eu ascult manele" spun acum "eu ascult house"

| 151220 a răspuns:

rock big grin

| Bujîe a răspuns:

ROCK!

Echipa TPU.ro si ceilalti utilizatori iti multumesc!

| haifisch a răspuns:

Jumatate din astia care au raspuns aici sunt manelari. Fact!

| AlexandraM776 a răspuns:

Imi plac amandoua, sincera sa fiu

| Eva9610 a răspuns:

Rock:d

| AFR81 a răspuns:

Rock.

| KyraW a răspuns:

ROCK! De ce? Din urmatoarele motive si comparatii:
-Dintr-o melodie house de 8 minute (sa zicem 8 minute pe putin,stiu ca exista si mai lungi)te plictisesti,sexact acelasi ritm, aceleasi versuri (daca are) si se repeta si repeta, sau.trece la un alt ritm ceea ce ar insemna o totala alta melodie.In schimb,melodiile rock au strofe,refrenuri,bridge, deci mereu se schimba, nu te plictisesti niciodata de acea melodie.
-Daca acum iau 2 muzicieni (o trupa rock si.o persoana care creeaza muzica house) si ii pun intr-o camera fara curent.iti spun eu ca trupa rock o sa-ti faca cantece,iar tipul' o sa-si dea cu sintetizatorul in cap,pentru ca muzica house e doar pc.
-Prin rock multi artisti exprima ce simt,poate nu poti dansa pe el ca sa iei ochii nu-stiu-cui,dar crede-ma ca e mult mai distractiv sa incepi sa sari in camera pe o melodie rock alerta.
-Rock-ul e mai narutal,mai usor de creeat
-In rock exista voci frumoase,soprane,voci dragute,voci de baieti,sa fim seriosi, cate fete nu s-ar da in vant dupa vocea nu-stiu-carui-artist?
-Poti sa-ti creezi un stil de viata "rock" in schimb "house" nu
-Poti fi catalogat "rocker" mai usor decat sa fii catalogat "houser" (mai suna si stupid! houser? Let's be serious people!)
-Desi sunt mai multe persoane care asculta muzica house decat rok, v-a ramane mereu muzica adevarata.Cred ca mai nou orice cocalar spune ca asculta house (ca doar Inna ce e?),dar in schimb o persoana culta si cultivata ar asculta house
-Rock-ul iti influenteaza comportamentul, house-ul nu
Cred ca am dat destul motive pentru care muzica rock e mai preferabila, ca sa zic asa.

| OnlyHope a răspuns:

Rock, rock, rock! \m/ (P.S. urasc house-ul phbbbbt)

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Amandoua

Răspuns utilizator avertizat
| MariusMarius96 a răspuns:

Hip hop

| FuCkMAn a răspuns:

Reggae

| danycosty a răspuns:

Rock!
Bun raspuns @Kyrawinking

| Pixie_5928 a răspuns:

Rock!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock

| WhiteWolf7 a răspuns:

Rock.

| WhiteWolf7 a răspuns:

Si dupa parerea ta, care mai exact sunt manelari, haifisch?

| ImYourFuckingNightmare a răspuns:

Rock! love struck
@Kira, bun raspuns. xD

Întrebări similare