Rock...dupa parerea mea melodiile house din Romania sunt doar niste manele deghizate, iar acum toti cei carora le era rusine sa spuna "eu ascult manele" spun acum "eu ascult house"
ROCK! De ce? Din urmatoarele motive si comparatii:
-Dintr-o melodie house de 8 minute (sa zicem 8 minute pe putin,stiu ca exista si mai lungi)te plictisesti,sexact acelasi ritm, aceleasi versuri (daca are) si se repeta si repeta, sau.trece la un alt ritm ceea ce ar insemna o totala alta melodie.In schimb,melodiile rock au strofe,refrenuri,bridge, deci mereu se schimba, nu te plictisesti niciodata de acea melodie.
-Daca acum iau 2 muzicieni (o trupa rock si.o persoana care creeaza muzica house) si ii pun intr-o camera fara curent.iti spun eu ca trupa rock o sa-ti faca cantece,iar tipul' o sa-si dea cu sintetizatorul in cap,pentru ca muzica house e doar pc.
-Prin rock multi artisti exprima ce simt,poate nu poti dansa pe el ca sa iei ochii nu-stiu-cui,dar crede-ma ca e mult mai distractiv sa incepi sa sari in camera pe o melodie rock alerta.
-Rock-ul e mai narutal,mai usor de creeat
-In rock exista voci frumoase,soprane,voci dragute,voci de baieti,sa fim seriosi, cate fete nu s-ar da in vant dupa vocea nu-stiu-carui-artist?
-Poti sa-ti creezi un stil de viata "rock" in schimb "house" nu
-Poti fi catalogat "rocker" mai usor decat sa fii catalogat "houser" (mai suna si stupid! houser? Let's be serious people!)
-Desi sunt mai multe persoane care asculta muzica house decat rok, v-a ramane mereu muzica adevarata.Cred ca mai nou orice cocalar spune ca asculta house (ca doar Inna ce e?),dar in schimb o persoana culta si cultivata ar asculta house
-Rock-ul iti influenteaza comportamentul, house-ul nu
Cred ca am dat destul motive pentru care muzica rock e mai preferabila, ca sa zic asa.
Alissonn14 întreabă: