| silver19 a întrebat:

S-a uitat cineva saptamana asta la Australian Open? happy cum vi s-a parut? care credeti ca va iesi castigator, eu cred ca federer sau tsonga...desi sunt fan nadal, pacat ca a pierdut meciul cu andy murray.

7 răspunsuri:
| arhivistu a răspuns:

Da m-am uitat, mai mult la baieti. sper sa il faca federer pe tsonga si dupa aceea sa castige si finala. tsonga a avut noroc azi ca nole nu a fost in apele sale

| Bacemi a răspuns:

Federer va fi invingator. Ma asteptam sa piarda Nadal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am uitat... chiar si la fete. eu sunt fana djokovic ( pacat ca a avut prolema de la inceputul setului 4, juca perfect), dar mi-ar fi placut sa castige nadal, consider eu ca merita. ei bine, acum este imposibil sa se intample asta. in fine, sunt aproape sigura ca federer va castiga, joaca la capacitate maxima. eu il sustin pe tsonga, imi este cel mai simpatic dintre cei 4 ramasi in semi happy. murray imi este cel mai antipatic, dar si el este un jucator redutabil... cine stie, tenisul este ff imprevizibil happy.

| silver19 explică:

Fara Nadal parca e altfel, dar imi place destul de mult si asa happy desi cred ca federer castiga finala... dar mi se pare destul de bun si murray(si da e cam antipatic laughing ) chiar si tsonga, iar la femei n-are rost...sunt satul de AIA.

| costyn162 a răspuns:

Ma bucur ca am gasit niste fani tenis.Si eu ma uit.Pacat ca ora de difuzare este cam nasoala desi m-am trezit de dimineata de cateva ori. Cred ca Federrer o sa castige, este si preferatul meu. Nadal nu imi place dar recunosc ca este un jucator bun. Djokovic a jucat slab de la inceputul turneului deci era de asteptat sa fie eliminat mai devreme sau mai tarziu. Pentru mine o surpriza a fost Cilic care desi este u n jukator bun nu prea a mai avut astfel de reusite. Daca vreti sa mai discutam, maine dupa meciul lui Murray cu Cilic, pe eurosport de la ora 10:30 dimineata.

| xibalba a răspuns:

Nu sunt faaaaan nadal si nu o sa fiu niciodata laughing ma enerveaza cand serveste, face un gest urat. Il ador in schimb pe Federer si sper ca el sa castige finala, desi... recunosc ca nu mai e ce a fost odata.

| helena_9804 a răspuns:

Mda si eu l-as fi vrut pe Nadal in finala. E favoritul meu, dar cred ca Federer va castiga Imi place si Tsonga, si-a luat revansa in fata lui Djokovici de anul trecut din finala in care a pierduthappy