Buna! Si eu cred! Sau mai sunt unele intrebari care te scot din sarite.Iti dau un site, tu crezi ca te-a ajutat si cand deschizi link-ul:Felicitari! L-ai ajutat pe X cu un punct!
P-pa
Adevarat! Si pe mine ma enerveaza mai ales cand dau mesaj cu Zuum.ro sau ceva de genu!
Ai o foarte mare dreptate si mie uitate la vreo 2 intrebari la care chiar am avut o intrebare grea ei mi-au dat raspuns ceva un link de genul zuum pagina nu mai stiu ce ca daca castigi prosti si eu as fi de acord si ce sati scuze limbaju pentru ca este adevarul sa le suspendeze contul nu sa lase miliarde de conturi sa lase conturi care chiar tin la site si care intra in fiecare zi si dau raspunsuri decente nu numai sa aiba si ei raspunsuri Numai bine
Ce-ai cu ei? Si eu postez linkuri catre concursuri pe TPU. Vor sa castige concursul.In asta consta concursurile de votat(sunt de gen pay-per-click cred). Poate un utilizator obisnuit poate nu stie sa faca un blog si de aia promoveaza prin TPU sau prin mess.GANDESTI? Poate tu esti ala ticnit, nu tpu.Cu cei devina TPU?
Asa este. Administratorul site-ului ar trebui sa ia masuri drastice. Eu nu sunt de acord nici cu pustii care isi posteaza temele pentru scoala, in loc sa-si puna mintea la contributie, e mai usor sa posteze aici si sa astepte raspunsuri (intre timp ei se pot juca, se pot ocupa de alte activitati mai importante pentru ei, le fac fraierii temele) inteleg si aspectele astea, ca LENEA E MAAAARE, de asa ajunge tara asta unde ajunge: plina de analfabeti si incuiati mintal care nu stiu nici sa lege doua vorbe si o viitoare tara plina de ratati Trist, dar asta se intampla in tara noastra.
Am mai citit intrebari de genul "cum ma cheama? dau fundoi celui care ghiceste" (i-as da, una dupa cap eventual sa se mai trezeasca din starile de penibil) sau "care culoare imi place?" le-as sterge conturile acestor persoane, si BAN clar
Tu ce parere ai?
"Nu te certa niciodata cu un prost! Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta! " Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. "Ca sa inteleaga cat de prosti sunt ar trebui sa aiba ceva minte"
Toti au nebuneala lor eu incerc doar sa raspund si sa ajut cat pot persoanele care pun intrebari normale incearca sa nu te enervezi toti au dreptul sa intre pe sait (eu nu dau importanta)
Ai dreptate. dar nu are nimic daca dai raspunsul si apoi dai site-ul, nu?
Ex:Imispuneti si mie un site cu poze?
gresit:da www. zoom nu stiu ce...
corect:da photobucket. poti sa dai si aici?
e mai corect asa nu? daca pui o intrebare grea, si astepti cu nerabdare un raspuns, si cand vezi acolo ca ai primit unul, dai click, cu speranta de a fi un rtaspuns de ajutor.cand colo:zoom sau gbx. ce *beeeep nu?
Ciudat... si u ai pus o intrebare aiurea care nici nu e intrebare parca te-ai fi descris ( fara suparare )
Ai dreptate administratorul TPU ar trebui sa le blocheze contul celor care fac publicitate aiurea fara drepturi de autor inregistrate si fara a fi cunoscuta persoana societatea sau firma caruia ii apartine profilul de TPU
Recunosc ca fac asta dar numai la intrebarile STUPIDE! si sunt foarte multe! chiar acum era cineva care vrea sa faca schimb de funde... habar n-am la ce le foloseste ca au funde da ei vor!
HighFlyer întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: