Infatisarea fiecarui individ este rezultatul genelor pe care le are, in numar de cca 25 mii, asa ca nu este de mirare ca sunt oameni care seamana fizic, avand in vedere populatia lumii, in prezent de cca 6, 9 miliarde. Nici nu este nevoie sa fie rude ci doar ca genele care concura la constructia fizica sa fie aceleasi. Nu am vazut, pana acum, o persoana care sa-mi semene bine. Numai bine!
1. Nu pot sa imi fac o parere despre un om pe care nu il cunosc macar la o prima vedere. Sunt oameni si ei cu bune si rele. Totusi ne seamana doar la fizic, nu si la personalitate. ( rar vezi exceptii )
2. Se poate. Chiar cred asta. Eu de exemplu am vazut ca seman cu un tip care e cantaret intr-o trupa si am vazut ca suntem si aceeasi zodie.
4. Nu l-am vazut fata in fata dar ti-am zis ca l-am observat in videoclipuri si poze si semanam destul de mult.
Nu am vazut` o dar poate e doar o coincidenta. adica nu stiu, pare ciudat sa vezi pe cineva la fel ca tine fara sa-ti fie ruda
as vrea sa am o sosie !
1. Sunt super ciudate.
2. Asta ma intreb si eu, inca nu am gasit un raspuns.
3. Da, acum doua zile, si nu am putut sa vorbesc jumatate de ora Am simtit.un gol in stomac, si un fel de frica.