Uite ce mi-as dori eu :1 toti de pe pamant sa traiasca vesnic, 2 sa nu mai existe oameni saraci si sa fim sanatosi pe veci cu toti funda plzz :-)?
Deci,prima dorinta ar fi sa mai am doar o dorinta si acea dorinta sa se transforme in vreo 10-20 de dorinte sau chiar infinite.
1. sanatate vesnica
2. fericire nemarginita
3. sa-mi indeplineasca mai multe dorinte
Inca 1000000000000000 de dorinte i-as mai cere si mi le-ar putea indeplinii chiar pe toate !
1. Sa duc un trai mai bun, eu si cu familia mea.
2. Sa mai slabesc -.-
3. Sa cunosc niste oameni care sa imi fie adevarati prieteni.
Nu sunt cine stie ce dorinte...dar...pentru mine conteaza.
1. sa fiu mereu fericita
2. sa fie parintsii mereu langa mine
3. ca parintsii mei sa fie fericiti
Buna intrebare!
1.Sa fie sanatoasa familia si prieteni mei.
2.Sa fiu fericita in viata.
3.Sa nu mai fie atata ura in lume.
Dupa cum vezi nu imi doresc ultima masina de fitaa' iesita pe piata sau o dita' mai vila in Piperaa. Bogatia o sa mi-o fac singura in viata cu ajutorul Celui de sus. Daca Cel de sus nu vrea sa fiu bogata ma multumesc si cu un colt de paine dar sa fiu fericita. Tu ce dorinte ti'ai pune?
Pai prima ar fi sa imi mai indeplineasca inca 997 de dorinte.restul nu mai conteaza...
1.Sa fiu fericit alaturi de cei dragi
2. sa imi aleg inca o data prieteni
3. sa imi mai indeplineasca inca 3 dorinte .. si tot asa.
I-as cere multa sanatate atat mie si familiei cat si celorlalti (caci daca ai sanatate este mai presus decat orice)
I-as cere fericire:X
I-as cere sa-mi daruiasca mult noroc in dragostee; x
I-as cere o singura dorinta: Sa fie pace pe pamant si oamenii sa nu mai pacatuiasca.
Eu cred ca as vrea sa imi indeplineasca doar o dorinta aceea ar fi ca toti oameni sa fie mai fericiti si mai sanatosi; sa fie egalitate intre oameni caci asa cred eu ca am trai mai bine
1.Sa nu mai existe oameni saraci pe pamant.2.Sa nu mai fie chinuite animalele.3.Sa fie pedepsiti cu moartea toti oamenii care chinue animalele.
Totul sta in prima propozitie : Sa facem un exercitiu de imaginatie! Asta spune totul: orice ne dorim ramane doar in imaginatia noastra.
Ce crezi ca isi poate dori un om? Oricare? Vrea fericire! Doar ca fiecare o percepe altfel : unul dintre noi vrea o casa mare, altul vrea o iubita frumoasa, altul vrea sa fie stapanul lumii. Fiecare vrea altceva, dar toti vor acelasi lucru: fericire!
Jeanny22!
butterfly1144 întreabă: