| CioCĂlătiCăăă a întrebat:

Sa incepm o poveste, zic eu prima:Era o data o fata tere trista. Ea era frumoasa dar saraca...de aici continuati voi... fundta!

1 răspuns:
| WhatMeanLove a răspuns:

Era o data o fata tare trista.Ea era frumoasa dar saraca.Numele ei era Rosa si iubea foarte mult trandafiri.Intr-o zi s-a indragostit de un baiat pe nume Chris.Chis simtea acelasi lucru pentru ea si in fiecare zi ii dadea cate un trandafir.Desi ea tot nu putea sa ii zambeasca.
Chris era baiat de imparat si a invitat-o si pe Rosa la palat.Pana cand s-a mutat si ea la palat.
Un palat vecin era foarte gelos pe ei si dragostea lor.Si au dat declaratie ca vor razboi.Si din pacate au acceptat razboi.
Rosa se ascunse intr-o camaruta si Chris trebuia sa mearga la razboi.El a luat un trandafir si de un spin a agatat un bilet aruncandu-l in fata porti palatului.Dar cine sa bage de seama la un trandafir?
Si s-a tinut razboi 3 zile si 3 nopti si nu a supravietuit nimeni.
Rosa a trait mult, singura si nefericita la palat.
Pana cand intr-o zi a deschis portile palatului si a iesit afara.Tot uitandu-se inapoi a alunecat pe un trandafir?! L-a luat in maini citind biletul''Draga mea Rosa, acum ma duc la razboi si nu cred ca voi supravietui dat sa vi sa vezi te rog, cu dragoste Chris.
A inceput sa planga si s-a indreptat spre locul unde s-a tinut batalia si cautand printre cadavrele de acolo la gasit si pe Chris dar...mort.
A inceput sa planga si uitandu-se la el parca neajutorata a luat trandafirul si s-a impuns cu un spin in inima spunand:Te iubesc!
De atunci trandafirul mai inseamna si nulele Rosa.