| tudorboy_8929 a întrebat:

Sa luat o clasa de un baiat de la noi din clasa, iar noi vroiam sa-i batem toti baietii noistri contra al lor ce sa le zic maine la scoala ca sa-i batem sau sa incetam?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce? a inceput razboiul? religios, de expansiune? sau de razbunare a greselilor istorice? da cine va conduce? am curajul sa spun ca cei mai prosti si mai batausi din clasa sunt sefi de osti. asa e? mai tudore tu ai nume istoric ma.de revolutionar de la 1821.eu zic sa invatati bine si mai practic ar fi sa discutati, frumos, fiindca asa fac oamenii.animalele se bat.pentru asi apara teritoriul. da voi aveti loc in scoala toti.si mai sunt si legi.cred ca nu santeti berbeci? ca numai aia cand se intalnesc se dau cap-in cap.

2 răspunsuri:
| emma_6707 a răspuns:

Aoleu da ce violenti sunteti mai baietilaughing
eu zic sa vedeti si motivele pentru care sa loat acea clasa de el[desi ma rog clasele stiam ca stau cuminti ca nau picioare si maini si cap si etc dar fie]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi-ti de scoala si lasa bataiawinkingwinking. Cu ce o sa te ajute bataia la 30-40 ani? Sau poate vrei sa faci cariera din asa ceva. Atunci, nu te antrena pe aceste persoane micute, du-te la Dorofteiwinking.