| Ade a întrebat:

Sa ne imaginam ca faceti un film, in care voi sunteti personajele principale si regizorul.Despre ce ar fi vorba in film? Pune-ti-va mintea la contributie! Cel mai interesant primeste FUNDA! Si nu copiati scenarii deja facute!

Răspuns Câştigător
| mariatina a răspuns:

Eu sa fiu o fata care trebuie sa aleaga intre o viata normala sau sa fie un spion. totul ar incepe cand intr-o zi la scoala a venit un baiat nou. nimeni nu stia ca el era spion. fetei i se parea ceva ciudat cu el si intr-o zi la spionat. cand a aflat ca e spion a fost socata si a vrut sa plece. din nefericire baiatul o vazuse. in alta zi la scola un coleg sa luat de o fata si a duso intr-un colt in care nimeni nu-i putea vedea si a amenintat-o cu un pistol baiatul a vazut ce s-a intamplat si a salvat-o pe fata dar colegul l-a impuscat. baiatul cu toate puterile m-a gasit si mi-a spus ca m-a vazut ca-l spionam. el avea mare incredere in mine si a vrut ca sa continu eu ce a inceput. din nefericire el a murit. eu am facut ce mi-a cerut. intr-o zi am descoperit ca multi dintre super staruri au disparut nimeni nu stia ce s-a intamplat cu ei am cautat cat mai multe informatii si am descoperit ca erau la un internat. m-am dus sa vad ce s-a intamplat, dar "directorii" internatului m-au vazut atunci mau inchis intr-o camera. multi de la scoala ma cautau. pr mea cea mai buna s-a dus la mine acasa si a vazut ca mi-am notat pe un carnetel ca ma duc la un internat. a plecat si ea acolo si imi gasea telefonul cand s-a uitat pe el a vazut in telefon ca am scris tot ce faceam ca spioana. eu am reusit sa scap din camera sim-am intalnit cu ea. dupa mult timp am reusit sa-i arestam pe "directori". dupa mult timp eu m-a indragosteam de un baiat. un coleg care ma placea cand a aflat ca m-am indragostit a vrut sa-l omuare pe acel baiat. odata a baitul a fost acuzat de o crima si a fost arestat eu am descoperit ca el nu facuse nimic si cautam dovezi ca coleggul a fost vinovatul. trecuse 1 an. si atunci s-a intamplat ca cel mai mare dusman al meu sa ma loveasca si sa-mi pierd cunostinta atunci el sa-mi spuna ca eram rea si am inceput sa fiu de partea lui. (primul sezon) dupa mult timp. ( bla bla bla) totul se terminase cu bina.

5 răspunsuri:
| andreeeeeeeea a răspuns:

Despre o poveste de dragoste cu sfarsit frumos ca in basme happy

| ♡ No Name -->An0nim;x! ♡ a răspuns:

Pai eu as fi fata care se muta itr'un oras nou si care se indragosteste de cel mai popular baiat din scoala ei.La randul sau baiatul se indragosteste de mine. Voi trece pin perioade foarte dificile deoarece toate celelalte fete vor face imposbilul sa ma desparta de el si sa ma fac de ras, dar dupa ce sufar foarte mult el isi da seama care este adevarul si seara[intuneric], pe malul marii, la lumina lunii[luna plina, mii si mii de stele]ma priveste in ochi, imi spune ca ma iubeste si ar face orice pentru mine, urmeaza un sarut lung si pasional si se termina filmullove struck

sper sa-ti placalove struck

| Mihaela a răspuns:

Deci, sa incepem. Nu e de groaza pentru ca ma sperie.laughing
Filmul s-ar numi, "ultima zi".
Intr-o dimineata de toamna, insorita, ma trezesc si aflu ca mai am de trait doar o zi. Eu pana atunci eram o fata cuminte, invatam, nu fumam, etc, mai eram si virgina. laughing. In ziua aia m-am gandit, sa fac tot ce nu facusem pana atunci, din moment ce mi-am dorit de multe ori sa fac unele chestii pe care datorita parintilor nu le puteam face. Asa ca m-am drogat, am fumat, am facut o gramada de tampenii, am facut sex cu jumate de oras, am furat de prin magazine si chestii de gen.
Dupa aceea, m-am culcat, si dimineata m-am trezit din nou, cand am aflat ca de fapt nu era ultima mea zi de trait.
Sper sa va placa povestea mea! Daca nu va place, ma scuzati pentru retinere.

| Gizăz a răspuns:

@No Name, ce imaginație „bogată" ai. laughing

| Mişaaa a răspuns:

Daca as face un film el s-ar numii 'Fantomele din intersectie' si ar fi vorba de 2 fete Nella si Luki, de 15 ani.care vor sa plece din orasul lor mizerabil, in alt oras mai mare si curat, dar pe drum are loc un accident. iar ele mor,, nu pot sa se duca pe lumea cealalta pentru ca vor sa isi ia ramas bun.si ajung in orasul acela mare si curat,, multi au zis ca ele sa fie inmormantate in orasul in care voiau sa ajunga,, chiar langa intersectie. familia si prietenii ar vrea sa stie ce s-a intampla cu fetele. dar nimeni nu stie nimic.Nella avea o imaginatie bogata si Luki putea prezice viitorul.asa ca ele s-au pus pe treaba,, au scris pe pereti "V iubim, Nella si Luki '[aici inca o parte care nu stiu cum sa o fac].