| Sean a întrebat:

Sa pun si eu o intrebare mai stupida. Am avut de 2 ori un "vis" daca pot sa ii spun asa, nu ma puteam misca si simteam ca ma ridica cineva in sus, fiind constient si incercand sa ma misc si dupa cateva secunde deschideam ochii ce poate fii un vis mai ciudat? happy

Răspuns Câştigător
| Kei a răspuns:

Lucid dreaming

2 răspunsuri:
| bogdan1004 a răspuns:

Nu neaparat nu tot ce vezi cand dormi e vis, poate ai fost obosit/obosita si la toti subconstientul lucreaza.Acum poate imi vor spune unii ca, subconstientul e visul/visele.Subconstientul este dupa cuvintele mele o functie a creierului care "aminteste" ce ai facut tu sa zicem ziua. Uita sa iti dau un exemplu:M-am certat cu fratele meu(injuraturii etc) noaptea am auzit cand stateam acele injuraturi(poate imi spuneti ca sunt nebun dar in fine)sau poti sa vezi o urmare a zilei ce a fost:M-am luat la bataie cu fratele meu.Seara am vazut cand stam cu ochii inchisi o imagine ca fratele meu vine fugind la mine si eu ma trag si el pica de la etaj(am deschis ochii si m-am trezit tremurand (eu nu cataloghez asta ca vis, ca si cum subconstientul da un "replay" la ziua precedentabig grin

| Bleed a răspuns:

E doar un vis! Relaxeaza-te.