Viaţa, amice, cum venea vorba: Life sucs (''Viaţa e de rahat'', asta înseamnă, nu te gândi la prostii).
Dar la casa părintească e cel mai bine
Nimeni nu te iubeşte mai mult decât ai tăi, asta ai auzit-o, cred, dar uite că îţi zic şi eu.
Du-te la parinti decat sati mananci zileee, te poti imbolnavi daca te duci la bunici
Ehh. Da grea alegere. Daca iti place laptopul foarte mult, da tu-te la bunici si comporta-te frumos poate nu iti mai mananca zile, dar din punct de vedere mintal nu e bine deci stai mai bine acasa la tine (oricum casa parinteasca e cel mai bun lucru ca nu te poti desparti de el), si plimba-te cu bicicleta, fa miscare .
Buna,
Nu esti de acord ca e mai bine sa stai la parinti si sa iesi la aer liber cu bicicleta in loc sa stai in casa? Pe laptop pot sa te joci oricand. In cateva saptamani probabil ca va fi mai frig si nu mai ai nevoia de a iesi afara asa ca te vei putea juca pe laptop. Mai bine profiti cat mai poti de vremea frumoasa.
Pa, pa
" sa ma duc la părinti sa ma plimb cu bicicleta ", dar mai trebuie și să înveți.
Mai bine ai sta cu parinti tai ei macar stiu ce e de facut in orce sitoatie dar bunica nu tea crescut sau nu tea tinut in burta atat timp mai bine ai merge la parinti macar sti ca te pazesc de orce necaz si te distrezi mai mult cand megi cu bicicleta, role etc!
Eu cred ca ar fi mai bine sa te duci cu parintii si sa te plimbi cu bicicleta decat sa iti manance bunicata zilele...
crede-ma stiu cum e....:*