| DroopyDroop a întrebat:

Sa zicem ceva cand te omoara cineva sa ci te impusca in cap sau o veni sfarsitul lumi si te omoara cum te simti cand mori cum te simsti stiti cineva vreau sa aflu!

Răspuns Câştigător
| yoo23 a răspuns:

Http://dumnezeuexista.com/

cauta in josul paginii si o sa vezi marturii de la oameni care au ajuns in imparatia lui Dumnezeu si s-au intors.

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Ce mai conteaza cum te simti tu! Conteaza cum se simt ceilalti : se simt bine ca au scapat de unul care pune intrebari tampite!

| Stefania3001 a răspuns:

Nu stiu sigurlaughing... dar cred ca groaznic cand te-ai gandi ca sat intr-adevar e sfrasitul, pe moment cred ca nu mi-ar veni sa cred, te gandesti ca totul s-a terminat, nu poti salva nimic, nu poti schimba nimic.Se spune ca, corpul este doar o cutie pentru suflet, pe lume cealalta pleaca doar sufletul incarcat cu amintiri...Asa ca pretuieste viata l amaxim pentru ca niciodata nu poti stii ce se va intampla peste 2 minsad

| BoBoCeLL a răspuns:

Halucinogene? happy Incearca Afghan

| INeverStopLoving a răspuns:

Hmm, e greu sa descrii stariel si senzatiile pe care le ai in acele momente. Si ceea ce ai descris tu nu-i 100% corect, eu cred ca te referi la pers. care au vazut moartea cu ochii dar au revenit pe Pamant. Ei iti pot descrie clar ceea ce au simtit!

Întrebări similare