| WhatMeanLove a întrebat:

Sa zicem.multi mi-au comentat poza de profil zicand ca sunt*stiti voi cum*. Daca toata lumea zice ca sunt urata voi de ce nu va pune-ti poza de profil cu voi ca putem schimba un pic vorba? P. S:nu va mai obositi sa raspundeti la intrebare daca doar ve-ti comenta... apropo intrebare nu e pentru toata lumea si pentru cateva persoane. N-am chef sa vad raspunsuri stupide deci am sa le d-au Jetttt! De nu sunt cuminti desigur! *fata ironica**dar serioasa* Ce are ca nu ma lasa sa pun intrebarea la trivia/amuzante!

Răspuns Câştigător
| TheAlternativeBeauty a răspuns:

Mie imi pari chiar draguta si eu sunt de varsta ta am 10 ani si eu te sfatuiesc sa nu iei in seama tot ce zic unii, eu te voi baga la prieteni poate mai vorbim, si de mine se iau uni dar incerc sa ii ingnor.

| WhatMeanLove explică (pentru TheAlternativeBeauty):

Impresionat! Gata...ma mut aici ca m-am saturat de Trivia/Amuzante!

9 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Si de ce trebuie sa tii cont de tot ce spun unii si altii? Daca tie iti face placere sa ai poza cu tine la profil, tine o poza cu tine si gata.
Userii sunt pe acest site pentru a se ajuta unul pe altul si a raspunde la intrebari, nu pentru a critica pozele de profil ale celorlalti useri.
Nu mai baga in seama tot ce auzi de la unul si altul.

| WhatMeanLove explică:

In sfarsit niste raspunsuri mai inteligente! Cred ca ma mut de la Trivia/Amuzante si vin aici! Ce ziceti?

| elenyss a răspuns (pentru WhatMeanLove):

Eu zic sa inveti sa scrii corect, apoi vino cu pretentii decente.

| WhatMeanLove explică (pentru elenyss):

De fapt am scris repede si de aceea am multe greseli!

| Pufi1999 a răspuns:

Eu sunt de la T/A si acum te bantui!

| JustmeV a răspuns:

Eu am poza la profil cu mine :3

| мιcнєℓℓє a răspuns:

Buna! Sa stii ca esti chiar draguta in poza.Nu ii baga in seama pe toti prostii! Esti asa cum te-a dat Dumnezeu.Fiecare fata e frumoasa in felul ei! Si tu esti la fel! Bye!wave

| loredanadevil a răspuns:

Esti draguta cui nu-i place sa nu se uite la pozic ta de profil.