Pai este bine ca nu te inveti. oricum sunt altii la 15 ani cum ai zis si tu care beau de rup
asa ca tu deocamdata esti baiat cuminte. poti sa mai bei un pahar de bere 2
Nu cred ca e asa de rau.Incearca sa bei mai putin daca se poate . Mama ta nu vrea sa ajungi un betiv si de aceea iti spune sa nu bei, in plus ai doar 15 ani.
Sincer, mie imi place berea , tot 15 ani am, insabeau numai acasa cand bea si tatal meu (asta mai rar se intampla), nu as bea niciodata in fata baietilor., dar e diferenta intre noi pentru ca unei fete nu ii sta bine band.
DEci, incearca sa nu mai bei atat de mult in fata mamei tale.
(Hey, nu zic sa bei pe ascuns , dar incearca sa mai reduci cantitatea, daca se poate )
Succes :*!
Asa sunt parintii, isi fac griji pentru copil, pentru ca daca nu si-ar face posibil sa o iei rara cand te faci mare (oricum faci ce vrei cand te faci mare). Daca bei asa cum zici tu, nu este nici o problema. Deci grija parintilor este ca si cum ai crede in Dumnezeu. Daca nimeni de pe pamant nu ar crede in Dumnezeu, atunci vor fi razboiaie incontinuu...asa cat de cat mai exista o frica, o teama. Religia este cea mai mare descoperire a omenirii.
Rau nu este(cel putin asa crd eu). ma refer daca nu exagerei cu bautura. oriqm parintii iti vor binele. iar mama ta crede ca asa e mai bine pentru u-sa nu bei-...
ai putea vb cu mama ta si sa-i explici ca nu bei pana te imbeti.acum doar ca u sa nu ajungi mai tarziu de la un pahar 2, cum spui, la mai multe.
Mama ta are dreptate.Alcoolul nu este bun pentru copii(orice ai spune esti inca un copil). Produce dependenta fara sa iti dai seama si distruge celula nervoasa(neuronul), mai ales la cei tineri.Nu e pacat de tine? Chiar si un pahar, din cand in cand cum spui tu, nu iti face deloc bine.
Pai atata timp cat stii sa te controlezi.nu cred ca e asa grav. Incearca sa'i explici mamei tale si nu cred ca vor mai fi probleme
Nu, bea in continuare si vezi u ce patesti. Devii dependent de alcool, nu mai poti fara este ca si un drog.
thebest7ionut7 întreabă: