Fumezi cumva? Eu ştiam că dacă fumezi oboseşti repede, dacă ai vreo problemă cu inima sau alte chestii.Sincer,nu prea ştiu ce să-ţi zic
Poate fi de vina fumatul (daca esti fumator) sau poti merge sa faci niste investigatii amanuntite pentru a elimina suspiciunea de astm sau boli ale inimii.
Sanatate maxima!
Poi daca un doctor nu poate sa-ti dea o explicatie noi... ce sa spunem? nu cred ca ai ceva grav, probabil obosesti de cand ai terminat cu scoala te-ai obisnuit cu viata acasa si cand faci o mica miscare deja te obosesti, glm deci nu stiu, poate e si din vina felului cum te hranesti, poate stai mult la pc, a si nu-i bine nici sa dormi prea mult nu stiu incearca si la alti doctori bafta
Pai eu cusosc o persoana care are aceleasa sitome dar eea e bolnava cu inima ceva cu o glanda care nu pompeaza sange si de asta dar nu stiu ce tratament a luat. nu vreau sa te sperii dar ar fi bine sa te verifice un cardiolog
Cred ca atunci cand faci efort nu reusti sa respiri corect.Astfel creierul nu se oxigeneaza si obosesti repede. Trebuie sa faci exercitii de respiratie (inspiri pe nas- expiri pe gura) in mod egal.Ai sa vezi ca nu vei mai obosi asa de repede!
Poate esti anemic.ai o lipsa de ceva vitamine. poate trebuie sa mananci mai sanatos.cine stie