| Vany03 a întrebat:

Am o problema naspa,bine nu e grav. Am niste prieteni cu care ies zilnic in parc si niciodata nu stim ce sa facem,ce sa ne jucam. Toti suntem colegi de clasa/scoala, suntem vreo 5, dar nu vin toti mereu, de obicei suntem 3 trecem in clasa a VI-a, deci avem 12-13 ani si ne ducem in parc pe la7/8 (nu stiu daca ce v-am zis e important,dar am facut-o ca sa stiti) deci, intrebarea mea este "Ce putem face in parc?" Uneori ne mai si plimbam, dar e cam plictisitor.

Răspuns Câştigător
| YesorNo a răspuns:

Organizati o cautare de comori sau ceva. Orice, dar nu stati pe telefoane! Va veti plictisi rau de tot! Mai puteti sa jucati carti sau jocuri asemanatoare cu Fazan (nu cu mingea, ci cuvinte).

4 răspunsuri:
| takemyword a răspuns:

Noi la varsta aia obisnuiam sa ne jucam jocuri tipu' de-a v-ati ascunselea, flori, fete si baieti, sau ne jucam cu mingea. Nu stiu ce se face acum, presupun ca acum la 12 ani fumezi si injuri batrani laughing. Nu aveti jocuri similare?

| KatelynDragutza a răspuns:

În parc vă puteți juca, să cumpărați inghețate, vată de zahar, etc(orice ar fi dulce) sau puteți să vă jucați în leagăne, topogane, etc ori să va jucați Pokemon Go!

| anonim0870 a răspuns:

Sa va ***

| Hercule32 a răspuns:

Caterinca de persoane, caterinca si iar caterinca, incercati să faceți nebunii ca așa te distrezi