Ar fi o idee foarte buna mai ales ca te poti lansa si poti deveni in scurt timp pictor. Eu nu cred ca prea conteaza la scoala ca ai 10 la pictura pentru ca la mine toti au 10. Multa bafta si sper sa-ti aud numele in viitor
Daca esti inzestrata cu acest talent, nu neglija acest lucru, incearca pe toate caile sa te faci cunoscuta. Sigur din desen si pictura nu vei putea supravietui in acesta societate controversata, dar ai putea ajunge un designer foarte bun si inevitabil cunoscut.
Pai da, eu una zic ca e bine merita sa incerci:*
sti cum se zice incercarea moarte n-are
pup:*
Normal ca o poti trimite!
Ba chiar acesta e lucrul care e cel mai indicat, astfel munca ta va fi cunoscuta si apreciata de mai multa lume. Daca ai un talent de ce sa nu profiti de el:X? Iar daca vei castiga concursul, sau vei lua un loc bun vei prinde din ce in ce mai multa incredere in tine...si chiar daca nu castigi sau daca esti pe ultimul loc, important e ca ai participat si oricum esti mult mai castigata decat cel care nu a avut curajul sa trimita deloc desenul. Iar pe parcurs vei devenii din ce in ce mai buna. Pupici si Succes:*
Buna! Daca esti talentata sigur ca trimite.acum rar se gasesc oameni cu adevarat talentati. daca cu adevarat ai acest talent sa stii ca esti norocoasa si sa nu ti se para un lucru norma.sa te mindresti ca Dumnezeu tea inzestrat cu asemenea talent. eu trimit regular si mi se publika multe.chiar ma mindresk. pupici si muuuulte succese si realizari.esti bravo... Funda?
lizzy01 întreabă: