| naoko a întrebat:

Daca imi cade o geana pe obraj si o iau apoi mi-o pun la san apoi pun o dorinta, mi se indeplineste?

Răspuns Câştigător
| ramona_3149 a răspuns:

Nu, trebuie sa ti-o lasi pe obraz iti pui dorinta o strecori in asa fel in cat sa-ti iasa pe burta si da! t-i se indeplineste! FUNDA?

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Doddel a răspuns:

Foloseste Legea Atractiei si vei vedea cate dorinte ti se vor implini.

| mona a răspuns:

Asta i numai o vorba...ce bine ar fi sa se indeplineasca, asa?

| Reek54 a răspuns:

Bagati'o in nas. si trage de 3 ori, apoi sufla si poc dorinta e ca si indeplinita, te trezesti cu poneiul sub pat!

| fuckThisLife a răspuns:

Sigur ca nu laughing

| Fluffinator a răspuns:

Bineinteles laughing))

| AlexanderChristianFenty a răspuns:

100% eficienta daca lasi pe altcineva sa-ti atinga sanul, asta dupa ce ai pus geana.rolling on the floor) eficienta TOTALA

| Shiva a răspuns:

Da... si spiridusul din wc o sa te muste de fund de ciuda

| Haose a răspuns:

Vreau sa-mi creasca tate

| victtor a răspuns:

Esti o persoana chiar asa superstitioasa? daca crezi asa tare s-ar putea dar nu prea cred...parere personala mai bine nu crezi in asa ceva

| gigel68 a răspuns:

Cum sa nu? poate iti pui o dorinta sa castig la loto. in caz ca o faci, anunta-ma sa pun si un bilet.

| anytimeanywhere a răspuns:

Buna naoko, da asa se zice!

| chibiusa a răspuns:

Desigur.
si sanii iti cresc daca ii masezi zilnic la ora fixa si le canti "ala bala portocala"

| crysstyann a răspuns:

Nu te mai amagi draga cu povesti din astea mai bine daca vrei sa ti se indeplineasca o dorina te rogi la Dumnezeu si la maica domnului si o sa ti se indeplineasca dar numai daca dorinta este spre folosul tau o sa ti se indeplineasca

| MLSS a răspuns:

Se zice ca da, dar sunt superstitii:d

Răspuns utilizator avertizat
| pokales a răspuns:

Cu siguranta nu?
happy

| sergiu2222 a răspuns:

Din pacate...nu!

| Mariana_6722 a răspuns:

Asa se spune ca da depinde acum daca is doar baliverne sau advtongue