PhotoShop este un program(pe care-l instalezi pe calculatorult tau) cu care modifici poze.Cu photoshop faci foarte multe chestii(de aceea e foarte popular si preferat de toata lumea).
Find un program foarte tare, costa foarte multi bani.Il poti descarca gratuit pentru 30 de zile de pe site-ul firmei Adobe: http://www.adobe.com/products/photoshop/photoshopextended/
Apasa acolo pe "Try" pentru a-l descarca. Daca in aceste 30 zile iti place il poti cumpara sau lua(bineinteles, ilegal) de la altcineva.
Fundita?:)
Photoshop...nu e un site. e un program foarte bun si complex de modificat poze
cum e si photoscape.photodream,photobrush si altele...
doar ca mult mai bun
Modifici poze. sunt multe astfel de programe, iar photoshop e unul dintre cele mai cunoscute. Uite :http://cobra.rdsor.ro/cursuri/photoshop/auto.htm
Photoshop este un program de downloadat pe care editezi poze. dar costa cam 100 euro/luna.eu folosesc SAI. e ce mai bun si nu se plateste.
Cred ca te referi la photoshop.nu e site, e cel mai popular program de modificat poze,, practic poti sa faci orice.,. iei o poza cu tine de ex,, poti sa-ti mofici trasaturile, culoarea ochilor, parului.etc,,sa te faci mai slab/ gras, sa modifi locul in care te afli si sa pui alt background...de toate.asta e unul din programele pe care le folosesc cei din staff-ul revistelor si al celebritatilor pentru a le face sa arate asa de bine in poze
In primul rand Photoshop nu e un website el este cel mai scump program de editat poze.
Este pentru a modifica poze si este super tare. cel mai bun e ch 4 extendid dar trebuie sal cumperi ca de pe net nu poti sa-l iei permanent.
Photoshop e un soft, nu un site. E un editor/creator de imagini. În cei mai simpli termeni poţi spune că e un Paint de sute de ori mai complex şi mai dificil.
Buna!
photoshop este un program de editat poze!
si nu este site este program
sper ca ti-am fost de ajutor
fundita?
Foto? sau photoshop? photoshop-ul e un program de editare a pozelor si prelucrari imaginilor.etc mai multe functi
Sunt diferite fotoshopuri, sunt care iti pui poza intr-un chenar sau care faci poza mai frumoasa, sau alb-negru, o mai perfosrmezi.Mai pe scurt, o faci mai eficienta si mai atragatoare, iata ce inseamna fotochop! Eu personal intru pe gogle pe site-ul imikimi si acolo imi fac fel de fel de fotoshopuri, dar trebuie mai intii sa te inregistrezi! Daca nu iti va fi lene si vei vrea sa intri si sa te inregistrezi vei avea un rezultat si o sa te impresionezi sigur, caci la mine asa a fost!
Pe parcurs o sa mai descoperi multe site-uri cu fotoshopuri si va fi si mai interesant.
Succes :*!