Da acel uliu iti omoara puii dar la mine a incercat sa zboare odata in jurul lui sau aproape de el si am incercat sa il gonesc apropiindu-ma cu lupoaica mea si puiul n-a murit... acum nu stiu daca merge chiar de fiecare data cand incerci astadar daca doar un pui e amenintat si ceilalti sunt in siguranta te poti apropia lupul tau de pui si poti apasa pe space ca sa il porti in gura apoi fugi cu acel pui intr-un loc sigur.dar sa nu uiti sa ai grija si de ceilalti pui sa nu fie amenintati.
Buna scuze ca pstez aici dar incerc de 3 luni sa-mi gasesc ppartener dar nu stiu cum.Imi poti zice mai detaliat te rog?
Cum a spus Geany pisicuta dar sa nu te gandesti niciodata sa te duci la vultur cu un pui in gura! Aa si dupa ce omori vulturul mergi incet si asteaptati perechea sa tii duca de acolo (cel putin asa faceam eu)
Si de ce raspunzi atunci? Tulai doamne, ce oameni exista O_O
Pai trebuie sa ii duci undeva departe de groapa TA.
Asteapta pana ce partenerul tau te ajuta sa iti aduca puii.
Mai periculos decat ursul:Vulturul se afla pe cer cautal si lasa-l sa vina pe pamant, daca coboara pe pamant muscal.Asa iti inchei toate misiunile! Apropo ca sa iti faci cont asteapta 4 ZILE.A da eu sunt expert in wolfquest.Numele meu este Gianinawolf in multi-player game! Bafta!
:-D
Trebuie sa sari inspre el si sa duci puii intr-un loc sigur. Funda?
Hei daca puteti imi dati un cont de multiplayer pe wolfquest va rog! dau fundita
Cum imi fac cont pe joc ma chinui mult dar nu prea stiu engleza
Trebuie sa astepti pana vulturul coboara pe pamant si apoi du-te repede fix in el sa se sperie si va pleca. Grizzly ii gonesti muscandu-i de 3 ori iar coiotii ii omori. Apropo nu trebuie sa stai sub vultur cand e gata sa aterizeze ca se speri si se duce sus pe cer si trebuie iar sa astepti pana vii pe pamant. Am terminat jocul cu toti puii vii de 17-18 ori! Numele meu de utilizator pe multiplayer este mimirica890. Bafta!
Te duci spre el si il gonesti dar ori ce ai face, in niciun caz si niciodata sa te duci la uliu cu un pui in gura.Acesta o sa t-il fure si t-il omoara. Funda?
Davyduchiha2001 întreabă:
eusebiu27 întreabă: