| cristiansonix a întrebat:

Sal eu cu un prieten ne-am luat pistoale cu bile totul frumos trageam pana cand au trecu niste drogati pe langa bloc sau dus in spatele blocului hai ca au plecat prietenul meu a zis sa ii urmarim i-am urmarit can filmebig grin cu pistoalele pana cand aia sau pus dupa un tufis unu a scos seringa si ala aproape cu acu de piele prietenul meu a tras doua bile a nimerit seringa si si-a gresit vena ala era mort deja, am fugit cat ne-au tinut picioarele m-am ascuns in bloc am iesit si nu mai trebuie dintre ei au venit pe accelasi drum. e intrebarea e aici este sinucidere sau ucidere?

Răspuns Câştigător
| GoguStrigoi a răspuns:

Sinucidere

11 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mda.si sa te credem?

| EuSiCuMine a răspuns:

Uite ce e... multa lume nu crede povestea ta din cate raspunsuri am vazut. Mai bine spune-ai pur si simplu ca esti curios ce ar insemna acea fapta si nu ca s-a intamplat. Scuza-ma dar nici eu nu cred. Oircum, eu cred ca ar fi ucidere deoarece bila a indreptat seringa in sensul gresit! Un drog nu te poate omora chiar asa. si eu m-am drogat de multe ori dar nu cu seringa si nu am murit laughing eu cred ca e ucidere prin neatentie!

| Bogdanux a răspuns:

Nu stiu.Pac-pac.

| ombladon a răspuns:

Din ce joc este faza? laughing

| Damasc a răspuns:

Asta unde ai vazut in razboiu stelelor? rolling on the floor)) Sa stii ca, counter-strike dauneaza grav sanatatii daca este jucat in exceslaughing

| BlackRose08 a răspuns:

Cata imaginatielaughing Vai de capu meu. In loc sa stai toata ziua pe Metin, Counter Strike etc. incearca sa mai citesti o carte, sau mai da pe la scoala! Doamne cata prostie!

| cristiansonix explică:

Nu nati inteles adica ala si-a grsit vena

| cristiansonix explică:

Eu stiu ce inseamna omor-ucidere si sinucidere

| OMGIMSOFATICANTMOVE a răspuns:

laughing)))))))))) ahahahahaha! pfoai ce imaginatie ai! de sinucidere nici nu se poate vorbi. ori omor cu praeterintentie, dar eu as zice ca e ucidere din culpa.

| ChuckybooM a răspuns:

Astia se cred in Counter!

| Ady_1472 a răspuns:

Nu cred ca o amarata de bila de plastic ii putea provoca moartea...