| Psihiatra a întrebat:

La hi5 cum faci fives? Si ce reprezinta fives? mi-am facut hi5 de cateva zile si nu ma prea pricep straight face

Răspuns Câştigător
| MissAvocado a răspuns:

Nu tu le faci ci le primesti de la prieteni poti da fives si u la alti prieteni intri la ei pe profil si dai pe,, Da-le un five ''... sper ca te-am ajutata

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fives inseamna 5 si nu prea inteleg ce legatura are hi5 cu fives

| Deeky a răspuns:

Sunt un fel de obiecte care exprima "parerile celorlalti fata de tine" iar fives este egal cu 5 in engleza. uitete mai bine pentru ca acolo sunt niste iconite despre cum esti tu (spus de altcineva) de excemplu : sora, diva, amica... (Funda big grin?)

| smilerz19 a răspuns:

Fives primesti de la unele persoane. Ai vazut ca au frumos, dragut etc. Daca colega ta te considera draguta o sa iti dea five dragut. Spune-le prietenilor tai sa iti dea fives. Succes!

| cяιss a răspuns:

Nu faci fives. poti primi five sau trimite five.inseamna un fel de compliment sa zic asathinking e o lisa akl cu tot felul de 'complimente' si prietenii tai iti dau ce 'compliment' cred ei ca ti se potriveste. Funda?; x

| FunnyFrog a răspuns:

Pai, fives inseamna...defapt sunt niste imagini mititele care inseamna ceva (ex:dragut, frumos, cel mai bun prieten, coleg de clasa, etc) Ele sunt impresii care le sa ceilalti membri ai hi5. De exemplu colegii de clasa ti-ar da Coleg de clasa si Dragut sau Amuzant sau depinde celelate pareri despre tine. Nici eu nu ma pricep cine stie ce la hi5. Please funda :X:X:X happyhappyhappy tonguetonguetongue

| Eyleen a răspuns:

Fives inseamna niste cadouri pe care le primesti de la prieteni.De ex primesti un five pentru cea mai buna prietena, sau pentru ziua de nastere si multe altele.

| MissAvocado a răspuns:

Nu tu le faci ci le primesti de la prieteni poti da fives si u la alti prieteni intri la ei pe profil si dai pe,, Da-le un five ''

| xD a răspuns:

Cocalari + Pitipoance + Cativa (0. 001%) oameni normali = Hi5...
Te sfatuiesc sa stergi contul. happy