| Micheille a întrebat:

Sal sal.imi mai iau un catelus bichon frise uitati si un link cum va arata http://images03.olx.ro/......Napoca.jpg si nume ceva. tedy sai cheme pe amandoi sau Pomposul cu fite?:))glumesc bombonel? Albu ca zapada? tirania albului?:)) a si ceva patuturi? zgarde ce culori i s-ar potrivi.eu i-am fi luat culoarea albastra.psss e baiat si plus ca ceva lesa adorabila? ceva ceva idei.pentru cele mai bune funda

8 răspunsuri:
| asdfqw a răspuns:

E f dragalas love struck
pentru zgarda ar merge culoarea albastra
si bombonel e un nume f frumos, i se potriveste

| Ponk a răspuns:

Am exact aceeasi rasa happy. Dai numele "Bruno" e un nume frumos.+Nu te inrgizora daca`i apare sub ochii blana maro.Asa e rasa.Sati traiasca :*

| Tokha a răspuns:

Daca iti trebuie un nume pentru bichonică am eu unul pentru baiat Adonis.si pentru fata Alicia sau Bella.Cum vrei

| CrowUp a răspuns:

Hmm ce zici de Bobo.Iulian.sau chiar tedyKiller patuturi? ahmham ia o lada in fata taiei plasticu bune 2 perne micute sau 1 cat pune langa patul tau si de fiecare data cand nu poate dormi mangaiel dar seara te-as sfatuii sa ii aduci vasele cu apa si mancare nu se stie daca ii e foame sau sete sper ca te am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www doar filme online blogspot com
www.doarfilmeonline.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ca ii zic eu:
buzdugan(buzdu)
voinicu(voini)
hotzoman(hotzo) asa il cheama pe al meu
labus
haiduc
riciu
apolo
boby
bethoven
blue
colt
gica
felix
kid sau kidy
lord
leo
lucky
nike
oscar
kozca
scooby
rexi
shagy
ted
terry
tom
pufy
hector
burgus
pompi
etc.
niciodata sa nu alegi nume de caini asemanatoare cu comenzile: seth se aseamana cu sezi iar cainele va fi confuz iar daca vei alege un nume lung strigal precurtat doar cand il certi strigal pe tot
bafta!

| alinutaalinuta1999 a răspuns:

Taki si kira ar merge?

| ღ ღ teodorucaღ ღ a răspuns:

Pai daca este baiat numele poate fi pufy pentru ca este pufos. daca e mic ar fi bine sa-i iei zgarda rosie ca sa nu-l deoache cineva iar daca este mare iar sta bine cu zgardita albastra daca vrei. ar fi bine sa-i iei un patut moale ca este foarte confortabil mai ales pentru bichoni si daca nu vrei sa-l muste vreun caine de gat poti sa-i iei zgarda dinaia cu tepi ca aceia apara gatul aa da mi-am amintit ceva daca vrei sa fie o zgarda frumoasa sunt unele care au un baticas legat de zgarda si i-ar sta frumos a

sper ca te-am ajutat paa