Salut! E ok ca vrei un tatuaj(nu cum spune mira care n-are pic de cultura. Apropo, mira, am cunoscut destui oameni destepti si cu tatuaje), dar nu te sfatuiesc pe piept pentru ca il vei vedea oricand si te vei plictisi de el rapid.Nici pe gat nu e o idee prea grozava pentru ca nu-l vei putea acoperi si,cine stie,vei avea un serviciu unde dress-code-ul iti va cere sa fi la costum, deci, daca tot vrei un tatuaj, fa-ti-l intr-un loc unde poti sa-l acoperi. Exemplu:pe brat/umar, pe spate.Cat despre model alege-ti unul evergreen, ceva care sa insemne ceva pentru tine, de cate ori il vei privi sa-ti aduci aminte de ceva frumos.
Gandeste-te bine daca vrei sa-ti faci tatuajul sau doar e un moft.
Apropo, am si eu unul micut pe omoplat.O cruce egipteana(un ankh).M-am gandit 5 ani daca il vreau pana mi l-am facut si nu regret nicio secunda. Daca mira a intalnit persoane mediocre si cu tatauaje de prost gust asta nu inseamna ca in lumea asta mare toti care au tatuaje sunt mediocrii si lipsiti de gust.
Concluzie:gandeste-te foarte foarte bine si apoi actioneaza.
Mie mi se pare taranesc. Parca te si vad cu o inima inauntrul careia scrie "I love Stela"
Pe piept arata super urat...deci poti incerca pe mana sau pe gat arata super
Cati ani ai?
te sfatuiesc ca nu iti faci tatuaj sa nu-ti para rau mai tarziu.se poate scoate tatuajul dar nu 100%. nu trebuie sa fii la moda poti dovedi ca esti destept decat cei la moda. apropo nu te lua dupa altii dezvolta-ti personalitatea ta si caracterul nu mai copia gunoaiele societatii.un tatual nu te face mai cooll sau smecher
timioros întreabă: