Foarte frumoasa, dar sa o faci un pic mai lunga, deoarece cartile lungi au un succes mai mare.Continua sa scrii.Cand o sa o publici sa imi treimiti si mie un exemlar.Ador cartile contemporane.
Buna! Oau,foarte interesanta cartea! Continua,chiar ai talent! Imi place mult si sigur se va termina superb, ea se va termina asa cum vrei tu si daca tu vrei sa aiba un final fericit, asa va fi.
Foarte interesanta povestea.Nu te descuraja de ceea ce zice bunica ta.Continua sa scrii! Poate maine, poimaine...gasesc pe la biblioteci aceasta carte
Sa stii ca mi-a placut,mi-a placut mult!
E captivanta,are un invelis diafan si...e intr-adevar o adevarata poveste care,zic eu,te va tine cu sufletul la gura!
Faci o traba minunata, continua sa scrii!
Cine stie, poate chiar vei avea succes!
Interesant. daca aveau uregi gigantice si nas pe masura, iti dai semaa cata p****lile aveau?
Esti foarte talentata! Felicitari! Ca sa o faci mai vesela poti spune ca a fost doar un vissi ca pana atunci urai cainii vagabonti, apoi ai inteles ce inseamna sa fi un animal neajutorat.
Aaaa...cati ani ai tu? Nu ca ar avea o prea mare importanta, dar nu cred ca stii prea multe despre cum se scrie o carte. E ok, ai o imaginatie bogata care te va ajuta. Dar nu poti in 5 randuri sa te duci pe o alta planeta si sa te si intorci. Intr-o carte tocmai asta conteaza, detaliile. Asta arata si cat de bun e scriitorul, oferindu-ti o imagine cat mai buna a personajelor, spatiului de desfasurare a actiunii, fara sa te plictiseasca. Poti scrie povestioare pentru copii, cred ca ai avea succes. Iar cartea las-o pe mai tarziu. Stiu ca te-am descurajat... dar du cartea ta unui profesor sau unui editor si te vei convinge.
Da, ai idee foooarte buna, ai putea spue ca [,] cainele se transforma intr-un lup dinasta mare. etc etc. Funda?