| Raz11 a întrebat:

Ajutati-ma pliz. Sunt certat cu un baiat de vreo 2 ani. Suntem amandoi in aceeasi clasa. De cateva saptamani a inceput sa ma injure si sa se ia de mine. A vrut sa ma bata dar mi-a luat apararea unu baiat mai mare. Ce as putea sa fac :

1 - Sa il spun profesorilor : pai nu cred ca o sa ii faca ceva. O sa ma apere in scoala, dar pe drum?

2 - Sa se spun prietenilor sa ma protejeze : Nu ca are si el gasca de prieteni si o sa ma prinda cand o sa fiu singur.

3 - Sa vorbesc cu parintii lui : Degeaba, parintii lui sunt la fel ca el.

4 - Sa o dau parte-n parte cu el, dupa ore : Dupa cate am spus si mai sus, asta ar fi cam singura sansa. Dar ar mai fi o problema : Eu nu am experienta in,, a ma bate cu cineva", si nici nu cred ca pot sa il bat, cu toate ca stiu un punct slab al lui : daca ii dai un pumn in nas ii dau lacrimile. Dar l-am mai vazut cand s-a batut cu un baiat mai mare, si incepuse sa planga, si tot dadea cu pumnii ( atuci l-a salvat sora lui)... Va multumesc ca ati stat sa cititi,, Mica mea poveste ". DecI ce as putea face? Raspundeti urgent va rog, dau funda!

Răspuns Câştigător
| ღAngelღ a răspuns:

Salut! Am trecut si eu prin asta avand in vedere ca sunt fatalaughing un baiat a vrut sa ma bata din... nu mai conteaza ce motiv. Nu mi-a fost frica avand in vedere ca stiu lupte dar nu am vrut sa reactionez violent. Nu reactionez la o provocare asa de neinsemnatarolling on the floor pai sa-ti zic cum am procedat: Lam prins cu garda jos singur pe coridor asa ca l-am dus in spatele scolii avand in spatele meu doi prieteni mai marirolling on the floor vroiau sa se asigure ca ala nu-mi face nimic omg dar lasa asa... i-am explicat ca " dc se poarta el asa? intrebari de genu asta". Am cazut la o intelegere si am facut pace. Pe scurt 1) Gasestel singur pe coridor, 2) Chiamal undeva in spatele scolii intr-un loc izolat, 3) Sa ai cu tine si niste prieteni care sa fiu mai mari si sal intimideze din cauza aspectului fizic, 4) Incearca sa lamuriti sitoatia si sa va reimpacati! bafta pa!