| TheTiger a întrebat:

Sal TPU.Am mai pus o intrebare mainainte dar nu prea au inteles ce vroiam eu sa aflu.Acest PSP: http://modeland.wordpress.com/console/ se poate pune la televizor? DAU FUNDITA

Răspuns Câştigător
| EuAli a răspuns:

Trebuie sa aiba 3 conectori A/V intre PSP si televizor. Cei trei conectori A/V se conecteaza la televizor numai daca are o mufa pentru conectorul SCART iar conectorul SCART trebuie sa aiba cele trei mufe pentru conectori. Cei trei conectori sunt de diferite culori, iar la conectorul SCART trebuie sa conectezi dupa culorile care sunt si pe mufele SCART-ului, si sa fie de aceeasi culoare cele trei Mufe. Daca PSP-ul n-are conectorii aia 3, nu se poate.

2 răspunsuri:
| TheTiger explică:

Ok, nu cont, iau tot ce imi trebuie, mai bine dau 10 mil pe un psp cu cabluri cu tot si sa pot sa ma joc si unde merg, decat sa dau 14 mil pe un xbox sau ps3 si sa ma joc doar pe televizor

| Andrei_2426 a răspuns:

Da merge dar iti trebuie un televizor performant si mufade cuplare pentru psp.eu am o plasma Samsung si cablul pe care am dat 80ron de la un baiat, le cuplezi si ii faci setarile, dupa asta te poti uita la filme, juca jocuri, sa vezi poze, etc.