| Arapalea_alexandru_1996 a întrebat:

Sal TPU am o intrebare am gasit un site din polonia se numeste http://bombashop.com/ si vinde petarde ( materiale pirotecnice) si intrebare este daca comand si mil aduce cu curierul in Romania este un mericol? (in Romania sunt interzise) F@ck the police

5 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Nu ti le aduce curierul, le vei ridica de la posta, unde pachetul e deschis si verificat continutul.

| Arapalea_alexandru_1996 explică (pentru Mihaela1964):

Mulstumesc foarte mult dar stiti cumva o calea de ale aduce in Romania?
Noua o profesoara ne-a explicat ca iti face dosar pena daca iti citeste o scrisoare...

| Mihaela1964 a răspuns:

Mai bine renunta la idee, gasesti petarde pe piata de sarbatori; e prea mare bataia de cap sa importi ceva interzis si riscul inutil.

| Arapalea_alexandru_1996 explică (pentru Mihaela1964):

K chiar si asa in Romania sunt interzise de 2 ani pentru ca niste copii de 7 ani sau ars la mana si nu mise pare corect eu am atins petardele la 12 ani si din cauza unui baiat de 7 casa gasesti petarde in Romania e greu dar in polonia e foarte usor.Dar totus nu inteleg cum un om de la mine din oras de unde le cumpara le vindea la toti copii. Recunos si eu am fost prins de politie cu petardele si eu eram singur din gasca cu petarde

| KLLO a răspuns:

Sunt sigur in proportie de 80 % ca merge si e sigur, si posta nu are nici o treaba vine prin curier nu prin posta