Meduzele pot sta şi la mal şi în larg dar cel mai mult ele stau în larg,nu te mai speria de ele,eu când le văd pur şi simplu le iau în mână şi le arunc în larg şi dupa aia mă spăl în apă foarte bine pe mâini că dacă ai pus mâna pe o meduză simţi ceva unsuros pe mâini e de la meduză trebuie să te speli bine pe mâini, că dacă dai cu mâna pe la ochi te ustură ochii.Să nu îţi mai fie frică de ele când le vezi pleci de lângă ele, că totuşi se văd în apă. Succes!
La noi meduzele sunt albicioase si mici.inofenzive ai putea zice.
pontul e sa nu le iei in palma.
Curaj! Daca te-a muscat asta nu inseamna sa nu mai intri in mare. Intra in mare, distreaza-te dar ai grija la meduze, deoarece pot de destul de periculoase. Asta e tot! Sper ca te-am ajutat! CURAJ
Gandeste'te ca nu exista meduze stiu cum e dar daca fugi de ele poate nu iti fac nimi am vazut multe meduze si multi copii le luau si le aruncau departe ele probabil stau in larg dar dac sunt valurile puternice sigur le aduc la mal. nu stiu ce sa zic dar daca stai sa te gandesti la marea noastra meduzele sunt albe si inofenive am vanut un om care tinea o meduza uriasa in brate si nu ii facea nimic cel mai bine e sa nu te mai gandesti la ele. funda?
Davyduchiha2001 întreabă: