| Chanel1 a întrebat:

Sal TPU, am o problema. M-am certat inainte de vacanta de iarna cu BFF-ul meu. Eu fiind fata si el baiat. Noi ne-am promis ca o sa fim sinceri unu cu altu, dar dupa incepuse sa fie mai rece cu mine. Si la un moment dat nu m-a mai bagat in seama si i-am spus ca nu sunt jucaria nimanui. Fiind si suparata. Si de atunci nu ne-am mai vorbit. De anul nou la miezul noptii mi-a trimis mesaj ca ii pare rau, dar eu nu i-am raspuns si acum cateva zile i-a spus unei colege ca ii pare foarte rau de ce s-a intamplat intre noi.
Si de la un timp, ii duc dorul. Imi e dor sa vorbesc cu el. Cand le-am spus colegilor de cearta, una mi-a zis sa-l iert, alta sa nu. Ce sa fac?
Noi eram prieteni de 3 ani.

3 răspunsuri:
| dianaandra1467 a răspuns:

De ce nu îl ierți, dacă și-a cerut scuze?
Prieteniile nu-s roz întotdeauna.
Niciodată nu va exista prietenie fără ceartă/supărare.
Dă-i mesaj și spune-i că și ție îți pare rău. Ai și tu vina ta, pentru că nu i-ai răspuns. A trecut! Uită faza. Nu cred că a fost ceva așa grav.
Fii sinceră și spune-i ce te-a deranjat.
Nu mai fi orgolioasă, pentru că asta deduc din ce ai spus.
Numai bine! Să-mi spui cum a mers.

| whatevernvm a răspuns:

Vorbeste cu el daca iti e dor. De ce complici lucrurile? Din orgoliu?

| Korry3467 a răspuns:

Alegerea este numai a ta, dar parerea mea este că ar trebui să vă împăcați și să îi spui ce te a deranjat la el, pentru a nu se mai repeta în viitor.Nu ar trebui să lași orgoliul să distrugă ceea ce o prietenia a construit.