| englishman a întrebat:

Sal TPU am pus un videoclip pe youtube și am primit pe yahoo un mail

în care scria:

Information about your video "Mori de ras (poze funny)"

Dear edymonina,

Your video, Mori de ras (poze funny), may have content that is owned or licensed by The Orchard Music.

No action is required on your part; however, if you are interested in learning how this affects your video, please visit the Content ID Matches section of your account for more information.

Sincerely,

- The YouTube Team

Ce înseamna asta si ce am facut de am primit acest mail?

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Pai si eu am primit astfel de mail-uri, inseamna ca melodia din clip se potriveste cu melodia care o stie Youtube si zice ca ai furat-o sau ca ai folosit-o fara drepturi de autor. Nu trebuie sa faci nimic, doar sa nu ai zeci de astfel de clipuri ca poti primi, ma rog, sa fie suspendat contul. Ce am facut eu ca sa scap de asta: intra aici http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee, apoi sub clipul tau trebuie sa fie undeva Editeaza Informatiile (sau in eng: Etit information sau ceva de genu), dai click, apoi sub numele clipului dai pe adoua (ar trebui sa scrie Interhimbate coloana sonora), iti alegi de acolo o melodie, ce vrei tu si sub clip in dreapta apare previzualizati si dai ca sa vezi clipu cu noua melodie si apoi dai pe Publicati si iti va sterge vechea melodie din clip si va veni cea noua, si daca este sters sunetul din clip, inseamna ca nu mai ai acea melodie, deci drepturile de autor le vei avea pentrunoua melodie. Asa am facut le zeci de clipuri in care nu aveam melodie si 2 in care nu aveam drepturile de autor ca la tine si totul a fost ok si bine;) Bafta!

2 răspunsuri:
| romanaols a răspuns:

Ei cred că videoclipul nu este al tău, ci este făcut de altcineva.

Pa, pa!

| dianamariana2001 a răspuns:

Videoclipul dvs., Mori de ras (poze funny), poate au un conţinut care este deţinut sau autorizat de Muzică Orchard.

Nu este necesară o acţiune din partea dvs., cu toate acestea, dacă sunteţi interesat în procesul de învăţare afectează modul în care acest film tău, vă rugăm vizitaţi ID-ul Meciuri din secţiunea Conţinutul din contul dvs. pentru mai multe informaţii.

Cu stimă,

- Echipa YouTube