| vladf58 a întrebat:

Sal TPU, as dori sa va intreb ce le pot face pestilor cat timp sunt plecat in deplasare cu handbalul iar toata familia mea pleaca cu serviciul, si nu as dori sa imi las pestisorii la bunici.Imi puteti recomanda cam ce as putea sa le fac ca sa nu moara (1 fetita gupy; 3 zebre; 2 carasi) acvariul este de 60l.
Daca se poate as dori sa stiu si cam cat mar costa toata treaba asta

Răspuns Câştigător
| Fillaide a răspuns:

De ce nu-i lasi la cel/cea mai bun/a prieten/a?
Daca nu merge varianta asta, du-te la o farmacie veterinara si roaga personalul sa aiba grija de ei cat esti plecat.Cred ca te va costa ceva, dar asta e...

5 răspunsuri:
| fgzsjhguj a răspuns:

Pai poti da si tu unor persoane de incredere cheia de la apartament ca sa vina ori de cate ori trebuie sa le dea de mancare pestilor, sau eventual poti duce pestii chiar la acele persoane acasa ca sa nu te mai complici atat.

| PetreConstanta a răspuns:

Daca nu ii lasi la bunici sau in alta parte ai sa-i gasesti morti Imi pare rau pentru ce spun dar asta este- mor de foame

| razvan1305 a răspuns:

Eu zic ca cel mai bine ar fi sai lasi la o ruda sau la un prieten de incredere care ar fi dispus sa aiba grija de ei

| RockChick a răspuns:

Pai poti sa le dai la cel mai bun prieten sigur te va ajuta ori sa le iei cu tine

| RockChick a răspuns:

Sti cum se zice prietenul la nevoie se cunoaste si sigur nu va trebui sa platesti