Da,spune-i tot adevarul.Nu e frumos ce a facut vecinul, dar nu cred ca-ti va lua el alta. Spune-i mamei tale sa-ti ia minge noua.
Stiu am patit-o si eu cu o baba handikpata.A bagat furca in minge de fata cu mine! Imi venea sa o omor! Ce e cu lumea asta?! Eu, de atunci, i-am facut 'farse' cu prietenii mei pana cand i-am zis sa imi cumpere o minge noua.Si i-am fugarit cainele si mi-a luat o minge noua.
Bafta!
Pai ar trebui sai arungi o piatra in geam si sa-i spui
-Acum e a dumnevaostra.
Bahamasi in el ce om exista pe lume trebuie sa facem cumva sa gonim cainele nustu sa-l speriem cu bata sau sa-i arunci ceva de mancare. Cel mai bine este sa iti faci un grup si sa va faceti un p lan, ca ce va face mosul ala nu e corect ca imi vine si mie sa-i trag o injuratura.
Arunca gunoi, arunca ceva la el in curte, si spune ca acum e al cainelui.Injura,razbuna-te pe el cat mai mult poti.Cu nenorocitii asa trebuie sa te comporti.
Spune-i! La un momentdat o sa afle, dar daca totusi nu vrei si ai bani cumpara alta indentica sau o minge normala si ii spui ca ai facut schimb cu unul din prieteni tai ii zici su tu un nume de-al prietenului tau.
Spune-i, poate il pune sa-ti ia o minge noua! Serios acum! Spune-i! Mingea tot a ta era! Nu avea dreptul sa-ti spuna asta
Pai spune-i ce s-a intamplat si sa i-a masuri sa vorbeasca cu vecinutau pai nu avea voie sa iti sparga mingea