Buna la liceu eu iti recomand stiintele naturii este un profil foarte bun acolo faci fizica, matematica, chimie, biologie si este un profil la care poti da app oriunde inclusiv medicina!
Eu sunt la mate-info, nu il recomand pentru ca informatica si matematica sunt foarte grele si de asemenea bacalaureatul este foarte greu fiind m1 la matematica...Ce meseri poti, din ce am vazut ca iti place, te poti face medic, programator(daca iti place f mult informatica), traducator(se castiga f bine), inginer. Sper ca te-am ajutat funda?
Esti mic mai ai mult pana la facultate, da la un profil real in special mate info ai mult mai multe posibilitati
Ai zis ca ai prefera ceva in it. Te-as sfatui sa dai la mate-info si sa te axezi pe partea de web (webdesign, script-er etc.), mi se pare ca cei ce se pricep inca traiesc din asta. Daca nu, oricand poti gasi post de prof (scuze ai zis fara prof da...). Eu unu am dat la auto, mi-a prins foarte bine, chiar vad ca mi se contureaza putin viitorul. Acum depinde ce si cum simti tu.
Http://www.la-psiholog.ro/......-16-tipuri uite aici un test pentru descoperirea vocatiei.Fa-l de 2-3 ori si poate iti da o idee pentru ce vrei sa faci in viitor :>