Asta pentru ca acel user este in parteneriat cu Reteaua Machimima
Cele mai populare retele ar fi: TGN, Machinima, IGN etc.
Daca faci parteneriat cu o retea, vei putea folosi toate "bonusurile" unui partener YT (thumbnail personalizat la videouri, banner etc.).
Si in plus primesti si un banut.
Daca vrei sa faci un parteneriat cu vreo retea, trebuie sa "implinesti" anumite conditii:
1) nu incalca drepturile de autor!
In locul tau as scoate din video-uri intro-ul ala enervant cu nu stiu eu ce melodie, as scoate si muzica de pe fundal :)
2) sa ai un anumit numar de vizualizari/subscriberi, ma rog, sa fi popular.
De exemplu, pentru TGN (cu care vreau eu sa fac) trebuie 1000 vizaulizari pe zi, iar daca tu ai mai mult, si vrei parteneriat, citeste pe pagina lor oficiala: http://tgn.tv/partners/
Daca vrei sa vezi statistici (subscriberi, vizualizari are filmelor, vizuri ale canalului pe zi/luna) viziteaza Social Blade. De exemplu astea sunt statisticile mele: Social Blade LaurentiuD1998. Tu dai la search canalul tau.
Poti face parteneriat si cu ei!
Deci, vedeti? Puteti face parteneriat cu Youtube, prin network-uri!
Cel mai IMPORTANT pe Youtube: Respectati Copyright-ul! Decat sa faceti montaje la diverse jocuri (cu melodie pe fundal si tot felul de efecte enervante) filmati un gameplay cu comentariu, video-ul acela va fi mai deosebit, va avea "o porte din voi", vocea voastra.
Decat sa incarcati un videoclip ce nu va apartine, filmati voi unul.
NU uploadati melodii, seriale TV etc!
SUCCES!