Bună.
Suni la Relații cu Clienții, 1234 de pe alt telefon care este în aceeași rețea și ceri codul PUK, îl tastezi cu grijă pentru a putea schimba PIN-ul.
Mare grijă cu PUK-ul care dacă nu este tastat corect pierzi cartela pentru că se blochează definitiv și vei fi nevoit să cumperi altă cartelă.
Pa, pa.
Salut cel mai bine e sa contactezi firma de telefonie Orange/Cosmote etc. la numarul lor de contact direct, si zile numarul tau de telefon, iar ei te vor intreba niste date elementare privitor la cartela ta sim. Dupa ce vor vedea ca cartela iti aprtine tie, iti vor spune pin-ul din baza de date succes!
Încearca până iţi cere codul PUK.
Suna de pe un alt telefon la *100# si acolo ai ramura COD PUK.introduci nr de telefon pentru carere doresti codul puk,si iti va cere parola(daca ai abonament). Daca nu ai cosmote, suna de pe un alt telefon la relatii cu clientii, si daca ai abonament iti va cere niste date.asa il poti afla. Sper ca ţi-am fost de ajutor
Pai nu il mai poti afla, insa il poti schimba din nou si de data aceasta poti pune ceva usor de retinut. Eu insa nu sunt la curent cu metoda aceasta, dar stiu ca pentru a face ceea ce am spus ai nevoie ne inca un telefon si trebuie sa stii numarul telefonului blocat.Te poti duce intr-un magazin special pentru telefoane si acolo trebuie sa il poata debloca cineva.
Cu ajutorul codului PUK. daca nu il mai ai nici pe ala suna la compania de telefonie mobila si ti-l da
Efectiv ce trebuie sa faci?
Suna la compania de telefoane mobile de pe alt telefon si spune-le ce problema ai...te vor ajuta. Succes!
Suna la 0214041234 de pe alt telefon tastezi 1 sau 2 la alegere limba; informatii despre telefonul tau; alte informatii despre telefonul tau apoi stergi numerele tastate si cand iti cere numarul tau de telefo il scrii apoi robotul iti va face legatura cu o doamna sau un domn de la servicii clienti. Iti va spune ceva de genul:,, Buna ziua ati sunat la servicii clienti.Cu cine am placerea de a vorbi?,, apoi tu ii spui numele iar ea/el iti va cere inca odata numarul de telefon si iti va spune sa astepti pana tasteaza numarul apoi iti va da codul PUK care sa-l tastezi pe telefon apoi vei putea tasta un nou cod PIN (pe care il vei inventa) si acela sa-l tii minte. Multa bafta! Mie mi-a mers...
Eu am telefonul blocat nu cartela și îmi cere Codul PIN cum îl deblochez?
Pai suna la servicii cu clientii de pe alt numar din aceeasi retea si si afla`l :d
Sal TPU.Eu astazi am pus pin la telefon 1995 dar cred ca il am pus gresit ca nu imi mai merge. Si nu stiu ca sa ii fac.