| Felixucu a întrebat:

De cand am reinstalat win nu imi mai merge microfonul, daca iau altul o sa fie al 7-lea am microfon rotech nu merge la skype am dat voloumul la maxim tot nu merge cred ca trebuie driver sau ceva de genul, va rog ajutati-ma nu mai vreau sa iau alt microfon tot ma cearta mama ca iau microfoane din 1 sau 2 in 2 luni.(am reinstalat win acum 3 luni nu ca ar conta)

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie drivere pentru sunet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Intrii la Skype in Tools - Audio Settings, alegi microfonul si dai volumul la maxim.
2.Click dreapta pe speakers(icoana cu un difuzor din bara) - Recording Devices - Microphone - Proprieties - Levels si dai volumul.

| Felixucu explică (pentru anonim_4396):

Baaa am facut toate astea nu ma enervati laughing de unde foc iau driver sau altceva nu stiu nu am cd de la microfon ceva cu un link de download dau funda!laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Felixucu):

*** de unde sa iti dau eu driver pentru microfon, nu exista asa ceva pentru un microfon cumparat de la librarie.
Atat timp cat ai placa de sunet instalata trebuie sa mearga si microfonul, dai mic boost.

| Olleg a răspuns:

big grinbig grinbig grin, si la mine a fost asta, uite in documentele web camera sau microfonului ce ai acolo, trebuie sa fie un disc, baga-l in pc si instaleaza ce ai de instalat laughing

| danNyssa a răspuns:

Pentru ca nu setezi setarile skype-ului pentru acel microfon. thinking