| Anonymus3000 a întrebat:

De cateva zile ma tot enerveaza un fraier. El trece a 9, eu a 6 e cu un cap mai inalt ca mine da ma tot enerveaza si vreau sa ii trag una de sa il linistesc. Am impresia ca il pot bate ca e prost de da in gropi da problema e ca sta cu altii fraieri si cu aia nu prea pot sa ma pun... dar cand il prind singur ii dau doar ca nu prea m-am batut de mult si as vrea o strategia cum sa ii dau unde sa ii dau el incepe mereu impingandu-ma. Deci ce sfaturi aveti? A si vreau si niste tehnici de aparare. Funda

PS: Nu vreau chestii gen cu violenta nu rezolvi nimic blah blah
PS2: Nu ma puneti sa ma duc la karate sau mai stiu eu unde
PS3: Cineva mi-a spus ca ala face box de 3 luni

11 răspunsuri:
| yoswwwet a răspuns:

Da-i la fikatrolling on the floor

| m4a1 a răspuns:

Nu vreau chestii gen cu violenta nu rezolvi nimic blah blah

Nu ma puneti sa ma duc la karate sau mai stiu eu unde

| CautNume a răspuns:

Plz dupa ce il bati vino aici sa ne zici cum a decurs totul

| Marius96 a răspuns:

Simplu nu-ti trebuie nici un fel de karate box... oh go on
Iti iei o piatra in mana strangi bine pumnul ii dai una la ficat, dupa aia una in piet si ii KO laughing
Si eu am avut o problema de genu cu unu mai mare ca mine cu cati-va ani si asa am facut si eu...
Dar ai grija ca daca incerci o sa te doara si pe tine mana, dar nu la fel cum o sa-l doara pe el devil

| Ovidiu16 a răspuns:

Cel mai simplu sfat e sa-ti faci prieteni mai mari ca tine si totul se rezolva crede-mahappy si daca el e prost tu trebuie sa fi mai prost ca el? nu stiu ce sa zic frate, cand am fost de varsta ta nu prea am avut gen de altercatii, rar aveam dar le rezolvam ba singur ba cu prietenii.Ti-am zis, imprieteneste-te cu oameni mai mari ca tine nu numa pentru batai, dar inveti multe de la ei.Succes

| JusTMeEmmY a răspuns:

Ia o crosa de golf te duci pe la spatele lui ii dai cu aia in cap si pleci

| Giussepe a răspuns:

Dami id tau sa vorbit ce trebuie sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, chiar nu rezolva nimic violenta. nu-l mai baga in seama si gata.

| paul0013 a răspuns:

E baiat.deci stii unde e punctul sensibil.Ii dai un sut in "instrumente" si o sa cada jos happy

| Angelina_5144 a răspuns:

Bah frate ai probleme...okkkk.Dai in partea stanga si in piept si lasa sasi piarda rasuflare. Dupa aia dai lovestel unde vrei,macar sin cap, da nu uita de faptul ca no sa ase lase lovit, si daca pierdti din putere fuuuuugi. Vorba aia:fuga-i rusinoasa dar sanatoasa.Si ai grija sa nu te loveasca el pe tine intai, ca esti terminat. fundita?

| PastilutzaColorata a răspuns:

Da-i la papacioc. smug